Turkin matka osa 3/3 – valokuvaus

DSC_9030.JPG

DSC_9044.JPG

DSC_9107.JPG

DSC_9108.JPG

DSC_9116.JPG

DSC_9122.JPG

DSC_9133.JPG

DSC_9140.JPG

DSC_9169.JPG

DSC_9192.JPG

DSC_9199.JPG

DSC_9228.JPG

DSC_9316.JPG

DSC_9322.JPG

Napsimme Turkissa normaalia lomareissua vähemmän kuvia. Sen selittää paljolti se että yhtä minigolfreissua ja tippukiviluolakäyntiä lukuunottamatta vietimme todellakin aikamme rannalla, altaalla ja syömässä. Niistä hetkistä ei montaa samantyylistä kuvaa jaksa ottaa, joskin aaltokuvaus oli tietysti mielenkiintoista. 

Kuitenkin määrän korvaa laatu. En tarkoita että kuvat olisi laadukkaita tarkkuuksilta sunmuilla valokuvaustekniikoilla mitattuna vaan valokuvauksellisesti. Kuvat on juuri sitä mitä lähdimme matkalta hakemaaan. Paikallisten elämää ja ympäristöä. Turkin tilanteita ja tunnelmia. 

Fiilistä isolla Äffällä.

Niitä saimme iltatoreilta ja kaduilla kulkiessamme. Yksi mielenkiintoinen hetki oli sunnuntaiaamu kun olimme todella ajoissa liikenteessä, menossa rannalle. Muut turistit varmasti vielä nukkui tai notkui hotellin aamupalalla mutta mepäs olimme jo seurailemassa paikallisten hidasta (Turkin malliin) päivän aloittamista. Toiset heittelivät pakettiauton katolta vesipullomönttejä raflojen eteen, yhdet kantelivat hedelmiä ja vihanneksia kauppaansa. Yksi joi kahvia/teetä kävellessään ajatuksissaan töihin ja yksi täytti rinkiläkioskiaan. Joku keräsi kaduilta koreja skootterinsa kyytiin. Kissat ja koirat kulkivat laiskana tai makoilivat varjoissa. Oli niin mielenkiintoisen ihana tunnelma. Samoja tilanteita toki oli kaikkina muinakin päivinä mutta sunnuntaiaamuna sen aisti ihan eri tavalla.

Reissussa oli kiva kuvata ja kuvista löytää aina uudelleen ja uudelleen sen tunnelman jonka siellä koki. Pikkuhiljaa sitä tässä löytää valokuvauksen salaisesta maailmasta sen opin että kuvaa tunnelman eikä sen teon. Se on aika mahtavuutta.

Tämän verran tällä kertaa Turkista, 
sinne vielä joskus palaamme, kolmannenkin kerran.
See you, 
Minna/lts

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *