Vauvakino

dscn0942.jpg

Kävin tänään V:n kanssa Finnkinon järjestämässä vauvakinossa. Vähän jännitti, ei niinkään V:n kannalta vaan että miten muuten siellä homma on järjestetty. 
No, hyvin oli. 

Kerrokseen jossa vauvakinon sali oli, ei päässyt muut kuin elokuvaan osallistujat, joten vaunut pystyi jättämään aulaan.
Tosin silti henkilökunta suositteli ettei vaunuihin jätettäisi arvotavaraa, luonnollisesti.
Aulassa meitä oli myös vastaanottamassa Carlsonin henkilökuntaa jotka antoivat jokaiselle pienen lahjapussukan, sisälsi mm. liukurin. Myös elokuvan jälkeen saimme ihanan Sophie the giraffe lahjapussin, joka sisälsi kyseisen tuotemerkin näytepaketteja sekä mm. Piltti- välipalapussukan.

Itse salissa oli mikro ruoan lämmittämistä varten sekä hoitopöytä, jossa oli kaikenkokoisia vaippoja sekä puhdistusvälineita tarjolla. 

Ennen elokuvaa V konttaili ja tutustui paikkaan, kävi myös tutustumassa hieman muuhun konttailevaan elokuvaväkeen.. Kun elokuva alkoi V katsoa tallitti sitä ihmeissään minun sylissäni varmaan vartin verran. Ruutu oli niin iso!
Vähän aikaa hän mongerteli sylissäni ympärilleen katsellen kunnes uni alkoi voittamaan. Imetin V:n ja siihen hän kaikista elokuvan meteleistä ja muiden vauvojen itkuista tai riemunkiljahduksista huolimatta nukahti. Hän nukkui sylissäni aivan elokuvan viime metreille.

Voi miten ihana fiilis oli katsoa hyvää elokuvaa kun oma pieni vauva nukkuu lämpimänä omassa kainalossani niin suloisena. Aaah, pakahdun tunteesta vieläkin! 

Ja tosiaan, elokuvan viime metreillä hän alkoi hitaasti availemaan silmiään ja torkuskeli kuitenkin sylissäni loppuun asti.
Lopputekstien aikana kävin vielä lämmittämässä herralle ruoan mikrossa ja hän veteli sen totuttuun tapaan muutamassa minuutissa suihinsa ja sittenpä olimmekin valmiita lähtemään kotiin. 

Taas yksi elämys rikkaampana. 

Olin aina halunnut kokea vauvakinon, mutta ensin ei ollut vauvaa, sitten ei ollut elokuvateatteria mihin mennä, kunnes nyt. Kannatti odottaa!
Seuraava olisi joulukuussa ja eiköhän me V:n kanssa sinne taas suunnata. 

Ainiin, ja elokuva oli The way way back. Suositeltava sekin.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *