Viimeistä viedään – tältä erää

DSC_9876.JPG

DSC_9878.JPG

DSC_9879.JPG

DSC_9881.JPG

DSC_9882.JPG

DSC_9883.JPG

DSC_9884.JPG

DSC_9885.JPG

Remontin olohuone-eteinen vaihe on kestänyt nyt kolme viikkoa ja alkaa olemaan loppusuoralla. Näyttäisi siltä että huomenna saamme asiat siihen kuntoon että lauantaina voimme pitää ’loppusiivouksen’ ja nauttia oikein kunnolla vapaasta viikonlopusta. Sitten pidämme muutenkin hieman taukoa ennenkuin aloitamme keittiön fiksauksen. Vaikka sitä odottaakin jo niin kovasti. Kun on nähnyt miten hienoa jälkeä saamme aikaiseksi, tulee tunne että voi kun saisi jo keittiönkin valmiiksi, kun se nyt tuntuu niin nuhruiselta muihin verrattuna, mutta kaikki ajallaan.

Onneksi laitoimme jo aloittaessamme remontille aikarajan joulukuun alkuun asti. Muun elämän ohella tämä vaan vie aikaa. Tässä on ollut normaaliarjen lisäksi synttäreitä, treffejä, kissojen luovutusta, harrastuksia ja koulutusta. Mutta pikku pala kerrallaan tämä vaan menee eteenpäin. Välillä ahdistaen, sitten taas tajuten että kyllä tämä tästä. On niin mukava nähdä muutosta koko ajan tapahtuvan. Yksi seinä- lattia- listat- taulut- kaappi- jne. Sieltä ne vaan päivä kerrallaan rakentuu ja kokonaisuus hahmottuu. Nyt, kun jäljellä on oikeasti enää viimeistelyt, tuntuu kuin koko koti olisi kokonaan uudessa paikassa. Tänään kävi ensimmäistä kertaa vieraita alakerran remontin jälkeen ja olivat myös sitä mieltä että kyllä on paljon koti muuttunut. 

Tämä on ihana. Mieli lepää, kotimme on kaunis. Ja mikä meille tärkeintä, olemme suunnitelleet ja toteuttaneet sen itse, omien makujen  ja taitojen mukaan. Se on se mikä tästä tekee the kodin.

Mutta, vielä huomenna, listaa, verhon ompelua, maalausta ja niin päin pois, –kuten anoppini sanoisi.

Mutta se ei haittaa,

koska huomenna minulla, Vipellä ja Henellä alkaa kesäloma! Ja saamme Kapunkin kotiin♥

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
Minna/lts
 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *