Vipen extremepäivä

 

DSC_6701.JPG
DSC_6666.JPG

DSC_6667.JPG

DSC_6668.JPG

DSC_6671.JPG

DSC_6672.JPG

DSC_6685.JPG

DSC_6697.JPG

DSC_6703.JPG

WP_20150520_10_58_10_Pro.jpg

WP_20150520_10_58_35_Pro.jpg

wp_20150520_11_16_27_pro_0.jpg

Lähdimme Vipen kanssa tänään, vapaapäivänämme, aamun kahvivieraiden kanssa samalla oven avauksella Pitkälahden Supercorneriin. Siellä sai kiipeillä (myös äiti, huh huh), roikkua, liukua, pomppia ja juosta. Oli verkkoja, portaita, trampoliineja ja kaikenmualiman juttuja. Vaikka paikka olikin ehkä Vipen ikäiselle turhan haastava, löysi hän sieltä muutaman suosikin; trampoliini ykkösenä ja kuutiomeri kakkosena. Vipestä oli myös kiva liukua sellaisia karkeahkoja alamäkiä pitkin mahalleen alas. Ja kiivetä ylös. 

Söimme paikassa lounaan ja kävelymatkalla kotiin Vipe nukahti rattaisiin, jäätelö kädessä. Herätessään kotona sängystä hän jäi isosiskon kanssa katsomaan elokuvan, Toy story 3, kun äippä lähti hoitelemaan asioita pariksi tunniksi. 

Samalla kun äippä teki päivällistä, Vipe esitteli veljelleen ja serkkupojalleen kitarataiturointia. 

Pikku kakkosen jälkeen tuli isi kotiin ja Vipe lähti isin ja siskon kanssa Sariolan tivoliin. Ja siellä nimeomaan maailmanpyörään josta on jostain syystä puhuttu viime aikoina paljon. Vipe oli uskaltautunut kyytiin, ollut sekä innoissaan että vähän toki oli myös jännittänyt. Tarkoittaen sitä, että tästä puhutaan paljon myös tulevaisuudessa. 

Hattaran jälkeen poppoo tuli kotiin ja iltapalan kautta pikku-ukko meni nukkumaan, tuhisemaan suloisesti.

Sellainen oli Vipen päivä, aika jännä, vai mitä 🙂

t. Äiti joka oli vähän kateellinen hetkestä aurinkoisessa Kuopiossa, maailmanpyörässä, ihailemassa maisemia ja seuraamassa jännittynyttä, innostunutta poikaa..mutta minkäs mahtaa kun tämä äiti ihan yllättäen sairastui eikä päässyt mukaan. Nyyh.
Onneksi on  k a m e r a t!

ps. kuvista voi bongata ainakin Puijon tornin sekä Tuomiokirkon

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *