Yhtä juhlaa

Olin tänään kahvitusemäntänä ystäväni pojan kastajaisissa. 
Tilaisuus oli erittäin koskettava ja pieni, söpö poika sai hienon ja arvoisensa nimen.
Seremonia oli ihanan kotoisa, pappi keräsi porukan lähelle vauvaa, sekä myös sopivasti juhlallinen yleistunnelmaltaan.
Itselle erityisen koskettava hetki oli kun meidän yhteinen tuttumme lauloi pianon säestämänä kappaleen Lapsi ja lintu. Kylmät väreet meni pitkin käsiä ja kyynel vierähti silmään. Itse kullakin..

Itselleni emännyys teki hyvää myös siksi koska sain normaali vauva-arjesta selkeästi erilaisen hetken. Muutama tunti aikuisessa hyvässä seurassa (toisen kahviemännän kanssa sekä tämän laulajan kanssa) ilman omaa vauvaa ja yleensä normaalirutineeja piristi mieltäni kummasti entisestään.
Oli aivan ihana olla tarjoilijan roolissa ja siinä samalla kuulla tämän pikku prinssin nimi ensimmäisten joukossa.
Samainen ystävänihän teki minulle samaisen palveluksen muutama kuukausi sitten joten silmä silmästä. Laitetaan hyvä kiertoon 🙂

Tämä kaunis juhla aloitti minun kolmen juhlapäivän putkeni.

dscn0237_0.jpg

Kastajaisten juhlapaikkana toimi yksi kaupunkimme kauniimista ja varmasti pienimmistä, itselleni myös muistorikkaimmasta kirkosta. Harmillisesti tämä kuitenkin taisi olla viimeinen juhla tuolla ihanassa kodikkaassa kirkossa, koska tilat on myyty pois seurakunnalta.
Otin muutaman kuvan vielä muistoksi, harmillisesti oli mukana vain pokkarikamera joten laatu sisätiloissa on mitä on ..

DSCN0208.jpg

DSCN0209.JPG

DSCN0210.JPG

Tätä pitkin tuli käveltyä jännittyneenä ja itku silmässä isäni käsipuolessa ja elämäni mies hymyillen minua odotti puolessa välissä.
Oi sitä onnen päivää♥

DSCN0211.JPG

DSCN0213.JPG
*****
Tänäänhän on siis meidän perheessäkin juhlapäivä kun minun keskimmäinen taskuunsopiva mussukkani täyttää 11 vuotta!
Meidän lapsilla on käytössään valkoiset onnitteluliinat johon vieraat saavat kirjoittaa tai piirtää joka vuosi omat onnittelunsa. Tyttäreni liina meni täyteen jo 10-vuotispäivänä mutta pojalta on jäänyt pari syntymäpäivää välistä, liinan suhteen, joten se vielä kaivellaan esille. 
Perinteisesti tulee itselläni piirrettyä liinaan jotain mistä lapsi tällä hetkellä pitää erityisen paljon ja tänä vuonna H:lla se on Legend of Zeldan Link.

Onnea rakas H, juhlitaan sinua sitten huomenna!♥

DSC_6595.jpg
Ainiin, ja isillä ja V:llä ei ollut mitään ongelmia tänään vaikka olivat pisimmän ajan keskenään, noin 5 tuntia! Ja siis eihän mitään muuta ongelmia olisikaan kuin imemisen tuska mutta ei ollut tullut lainkaan sitäkään… ennenkuin äiti tuli kotiin 😉 

DSC_6556.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *