Tossua toisen eteen

Heips! Pitkästä aikaa taas koitan jotakin rustata! Täälä Espanjassa tää karanteeni elämä edelleen jatkuu, joitakin hölläyksiä on tullut ja taas maanantaina edetään seuraavaan vaiheeseen! Jossa tulee enemmän vapautuksia. Siihen en oo nyt sen enempää jaksanut perehtyä mitä vapautuksia tulee. Työn ohessa tuntuu että elämä on suht normaalia jo kuitenkin. Ulkona saisi käydä syömässä ja terasseilla, mutta itselle se ei oo niin tärkeetä.

 

Karanteenin aikana sain idean että kokeilen jos alkaisin juoksemaan! Oon aina vihannut juoksemista yli kaiken! Jos joku joskus ehdottanut että mennäänkö juoksemaan, niin oon heti kieltäytynyt asenteella ei todellakaan mennä! Mulla on parempaakin tekemistä!

Koulussa vihasin myös kaikkia niitä cooperin testejä yms missä piti juosta ja ottaa aikaa, niin inhottavaa! Edelleenkin se ajatus että pitäs juosta siihen aikaan niin monta kierrosta kun menee niin inhottaa mua! Juoksu on jees kun vaan menee ja tekee sitä! Ilman mitään suorituspainetta!

Kun saatiin liikkua vaan 1km säteeltä kotoolta, niin aloin hölköttelemään tätä lenkkiä niin, että hölköttelin tasasen matkan sekä alamäet, ylämäet kävelin ja taas jatkoin kun tuli tasaista. Tein sitä muutamana kertana kun tuli kesken lenkin fiilis että kokeilenpas miten jaksan!

 

Ekan kerran tässä lähimaastossa kun kokeiltiin juosta, niin meni ihan kivasti jo ja aika meni nopeesti ja tuntui että ois voinut uuden kierroksen vielä mennä, ekalle kerralle lenkki oli vähä reilu 4km!

 

Ollaan nyt koitettu säännöllisesti käydä juoksemassa joka toinen ilta ja pidennetty matkaa joka kerta! Eka 10km on myös jo rikki! 

Tää hölköttely/juokseminen mitä ikinä se on, niin se on ollut aivan jees! Kävin ostamassa myös ihan kunnon juoksulenkkaritkin! Ehkä tästä tulee jonkinlainen pikku harrastus.. Ainakin toistaiseks 🙂 

 

<3 Janika

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *