Testissä – REQ geelilakka

Heips! 

 

Tässä lupaamani postaus uudesta geelilakka merkistä jonka otin testiin. REQ on ruotsalainen kynsituotteiden ammattilaissarja, sisältäen kestolakkojen lisäksi mm. SPA-hoitolatuotteita. Törmäsin tähän tuotesarjaan etsiessäni sitä parasta mahdollista geelilakkaa. Otin muutaman pullon liikkeeseen testiin ja tässä nyt testin tulos, tähän asti. Niin kuin tiedätte olen itse käsityöammatissa joten omat kynteni ovat hieman erilaisessa rasituksessa, lotraan jatkuvasti veden ja kemikaalien kanssa. Siksi minun on ollut todella haasteellista löytää oikeasti pysyvää geelilakkaa. 

 

req.JPG

 

Kokeilin Cherry Red väristä lakkaa ja tein vähän erilaisen manikyyrin tällä kertaa, jätin pienen osan kynnen tyvestä lakkaamatta. REQ:n geelilakkaus tehdään niinkuin muutkin geelilakkaukset, paitsi tämän tuotteen kanssa ei tarvitse viilata kynnen pintaa ollenkaan. Mikä on aivan upea juttu! Sillä totuus on vaikka geelilakkaus on hellävarainen menetelmä, niin jos 3 viikon välein lakkaus uusitaan, kyllä siinä oma kynsi hieman haurastuu, juuri sen kynnen pinnan viilaamisen takia. Joten nyt on tuote jossa sitä ei tarvitse tehdä! Olen aivan innoissani. 

 

kynnetpunainen.JPG

 

Tässä teille valmis lakkaus, omat kynteni olivat niin lyhyet tällä kertaa, oikeastaan näin lyhyitä ei minulla ole aikoihin ollutkaan, joten tämä puolikuun muotoinen manikyyri sopii hyvin, se saa kynnet näyttämään todellista pidemmiltä. Ja sitten eiku käyttämään käsiä. 

 

jälkeen.JPG

 

Viikko on mennyt ja manikyyri näyttää tältä: lakkaus on pysynyt hyvin, geelipinta ei repsota mistään, kynsinauhat ovat tietysti kasvaneet, lakan kiilto on säilynyt samana. Jotkin testaamani lakat ovat viikon sisällä menettäneet kiiltonsa. Muutaman kynnen päässä voi nähdä pientä kulumajälkeä, keskisormen kynnen reunasta lähti pieni palanen kun jynssäsin raivoissani keittiötä tänään. Joten kaikki siivousintoilijat: hanskat käteen kun teette kotitöitä! Itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Näillä kynsillä mennään varmasti vielä toinen viikko! Katsotaan kuinka pitkälle pääsen, ennen kuin joudun vaihtamaan lakkauksen. Parasta on kyllä ollut jopa tuossa lohjenneessa keskisormessa, se että vaikka siitä on palanen irti niin gaalilakka ei ala irtoilemaan enempää. Eli todella pieni vaurio, jos ajattelee mitä nämä kynnet ovat kestäneet tämän viikon sisällä: matkustusta ulkomaille, kampauksien tekoa, polttari, häät, askartelua, siivousta, koneen näpyttämistä.

 

varpaat.JPG

 

Lakkasin varpaan kynnet myös, niissä ei ole mitään merkkiä mistään kulumista tai irtoamisesta, ovat aivan yhtä täydelliset kuin viikko sitten! 

 

Kyllä voin rehellisesti sanoa, että tämä REQ:n geelilakka on ollut paras tähänastisista joita olen kokeillut. 

 

Iloa päiväänne! 

– Jossu- 

muoti paivan-tyyli testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *