Hiuksissa hiekkaa

”You look like a little girl who is going on a school trip.” -Rebecca

Niin varmaan näytinkin. Ja samanlainen oli fiiliskin. Viikko on ollut niin huippu! Ensinäkin, sain seuraa Ruotsista. Toiseksi, kesä tuli takaisin. Kolmanneksi, sain joulukalenterin Suomesta!

Muumikalenteri! Kiitos Aura ja Erja! <3

 Varjostavia tekijöitä ovat olleet jatkuva flunssa ja kurkkukipu.

Paikallisten parannuskeino on yksinkertainen: surffaus. Meri-ilma ja vesi kuulemma parantavat minut. Surffaamaan en viikonloppuna päässyt, mutta rannalle kyllä. Surffaustakin aion kyllä kokeilla, kunhan rohkenen… Nyt tärkeintä oli kuitenkin viettää aikaa näiden upeiden daamien kanssa, joita en ole nähnyt ainakaan neljään vuoteen. Yhteys oli silti säilynyt, ja tuntui kuin olisimme juuri viikko sitten viimeksi hengailleet rannalla.

Tack Leila och Roxy! <3

 Ruotsihengailun lisäksi olemme käyneet kylillä kämppikseni kanssa.

Reilun kuukauden jälkeen tunnemme toisemme jo melko hyvin. Rebecca on menevä tyyppi ja mahtavaa seuraa juuri siksi. Puistohengailu, LXfactoryn avoimet ovet ja sunnuntaimarkkinat kuuluivat ohjelmaan viikolla, jona minun piti levätä kotona ja parannella itseäni… Yksi syy rakastaa Lissabonia on juuri jatkuva ohjelman ja tekemismahdollisuuksien ylitarjonta.

LXfactoryn avoimet ovet

Häikäisee

Iloinen lettipää

 

Jouluksi pitäisi tulla Suomeen.

Se tuntuu aika kummalliselta. Vähän niin kuin velvollisuudelta, joka pitää hoitaa. Mutta sitten pääsee onneksi tänne takaisin. Näillä näkymin olen Suomessa 23.12.-4.1. Kalenterit esiin ja varausta kirjaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *