Viime aikoina

IMG_8429.jpg

Viime aikoina olen:

– Katsonut paljon vlogeja. Ne ovat mielestäni hykerryttävän jännittävä kurkistus ihmisten ajatusmaailmoihin ja elämiin. Tässä kaksi tämän hetkistä suosikkiani: The Garthered Nest ja Cat Peterson.

– Aistinut kevään. Tuoksuvat kukat puissa, aavistuksen lämpimämpi vastatuuli juoksulenkillä, kahvin juominen parvekkeella. Kevään merkkejä, ihan varmasti.

– Pitänyt kiinni kahdesta kahvista päivässä. Huomasin jo muutaman kerran kuinka yhden kahvin päivinä tuntui kuinka ajatukset eivät olisi lainkaan kulkeneet ja tästä riitti hupia itse kullekin.

– Herännyt silloin kun huvittaa. Aloitan ensi viikolla uudessa työssä ja olen syyllisyyttä tuntematta nauttinut herätyskellottomista aamuista ja heräämisestä auringon valoon.

– Inspiroitunut elokuvista. Eilen katsoin vihdoin ja viimein huikean The Danish Girl. Eddie Redmayne oli jo valmiiksi suosikkinäyttelijöideni kärjessä, mutta viimeistään tällä roolillaan hän ehdottomasti ansaitsi kärkipaikan. Koko tarina ja tunnelma olivat niin vangitsevia, että melkein unohdin hengittää elokuvan aikana.

– Innostunut myös tulevista elokuvista. Odotan Wes Andersonin uusinta kuin kuuta nousevaa, samoin vasta marraskuussa elokuvateattereihin saapuvaa Fantastic Beasts-elokuvan jatko-osaa Crimes of Grindelwald (hurraa Eddie Redmayne jälleen!)

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *