Kun kaikki ei mene niinkuin Strömsössä

Täällä ollaan vihdoin ja viimein! Matka ei mennyt ihan kuten piti, sillä tarkoitus oli lentää klo 09 aamulla Hki-Arlanda-Rooma, mutta n. 30 min nousun jälkeen kapteeni kuulutti, että Arlandan kenttä on kiinni teknisen vian vuoksi eikä sinne saa laskeutua ja palaamme takaisin Helsinkiin. Ei muuta kuin laukut hihnalta ja selvittämään uusia lentoja, joka meillä oli sitten klo 21:05. Puolen yön aikaan saavuimme Roomaan, tarkemmin sanoen Ostia Anticaan, jossa meidän kämpän piti olla mutta ei ollutkaan ja nyt olemme kolmen muun ulkomaalaisen kanssa kimppakämpässä. Alue, jossa olemme nyt, on Dragona ja olemme täällä viikonlopun tai ensi viikon, you never know.

Mieheni on muiden poikien kanssa treeneissä viikonlopun ajan, he lähtivät aamusta jo klo 08 mutta itse sain onneksi nukkua aina klo 11 asti. Sen jälkeen lähdin kävellen tutustumaan alueeseen ja kävin kaupassa. Alue on todella symppis ja rauhallinen ja lisäkseni kadulla ei ole näkynyt yhtään turistia. Mukaan kaupasta tarttui tietenkin herkullinen, vaalea leipä kovalla kuorella ja pehmeällä sisuksella <3 Näitä ei nyt vaan voi joka aamu vetää mut sallin itselleni herkuttelun tän viikonlopun ajan.

En oikein tiedä miten kuvailisin asuntoa, mutta sanottakoon näin, että tämä olisi varmasti oikein mukava, jos joku olisi tämän jollain tavalla sisustanut. Tällä hetkellä kämpässä vain välttämättömät eli alakerran yhteisessä tilassa keittiö ja olohuone ruokapöydän ja sohvan kera ja toisessa sekä kolmannessa kerroksessa parisängyt ja kylppärit. Saimme tiedon ennen lähtöä että paikan päältä löytyy lakanat ja pyyhkeet eli omia ei tarvitse, mutta en ole nähnyt hetkeen näin vanhoja, käytettyjä lakanoita tai pyyhkeitä joten molemmat lisätty ostoslistalle.

Kämpässä on sellainen ominaisuus, että porttiin ei turhaan ole annettu avainta, vaan sun tulee kiivetä portin päälle siten, että yllät toiselle puolelle painamaan portin avausnappia. Selkeästi he olivat varmoja että kämppään tulee vain pitkiä, kiipeilykykyisiä ihmisiä 😉

Nyt siirryn italian kieliopin pariin ja odottelen muita takaisin kämpille. Huomenna ajattelin kävellä Ostian rannalle, jonne edestakaisin n. 16 kilometriä. Tänään keli oli ainakin mitä parhain, aurinko paistoi ja 11 astetta lämmintä. Ciao!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *