Tavoitteita matkalle

Nyt kun ollaan päästy jo hieman aloillemme, on hyvä miettiä tavoitteita matkalle. Tärkeimpinä on tietenkin italian kielen oppiminen ja paikallisten ruokien laittaminen. Tavoitteena on myös juosta aamuisin 10 km edestakainen matka Ostiaan merenrannalle mutta ensimmäinen yritys eilen ei onnistunut, sillä sinne ei ilmeisesti mene kävelyteitä. Olimme ehtineet juosta n. 2 km kun saavuimme turistikohteeseen ja ajattelin kysyä lipunmyyjältä, että miten pääsen Pontile di Ostiaan ja vastaus oli että ”si, metro”. Näytin käsimerkein että haluaisin kävellä/ juosta, johon nainen huudahti sormiaan heiluttaen kävelyn merkiksi ”Camminare?! Noo!”. En tiedä tarkoittiko hän, että sinne ei mene kävelytietä vai sitä, että kukaan ei ole niin hullu että tekisi niin. Noh, löysimme silti ihan mukavan reitin ”maaseudulla” ja luulenpa että lenkit suuntautuvat samaiselle hiekkatielle jatkossakin.

Tavoitteena on myös testata mahdollisimman monta erilaista pastaa ja pizzaa, koska nämä ovat lempiruokiani hampurilaisten lisäksi. Uskon, että nämä edellä mainitut pari tavoitetta tukevat tosiaan. Kolmas tavoite onkin sitten olla tuplaamatta oma paino matkan aikana. Pidän teidät ajan tasalla kuinka homma etenee.

Jos yllä olevien lisäksi mietitään hieman työasioita, niin toivon löytäväni suunnan ammattillisesti tai vaihtoehtoisesti mahdollisuuden tehdä töitä yrittäjänä. Yrittäjyys kiinnostaa tällä hetkellä eniten, sillä se toisi eri tavalla vapautta ja mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Lisäksi moni sanoo että työnarkomaanille sopii yrittäjyys, tiedä sitten siitä… Tällä hetkellä ajatukset ovat kuitenkin vielä aika sekaisin; 11 vuotta samassa firmassa samalla alalla on pitkä aika ja vastaaminen kysymykseen ”mitä haluaisit tehdä työksesi?” on vaikea, sillä mistä sen oikein tietää kun ei ole muuta koskaan tehnyt?

Noh, eiköhän Italia tai sitten viimeistään kaupasta ostettu 5 e ”pienehkö” punaviini vastaa kysymyksiini ja se oikea suunta löydy. Pyrin joka tapauksessa uudessa työssäni päinvastaiseen kuin viini eli ”ei se määrä, vaan se laatu” 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *