The Cribs – kotiesittely

Tänään tuli kaksi viikkoa täyteen tänne saapumisestamme. Paljon on tapahtunut ja kivaa ollut, ainoa mikä voi vielä parantua on keli, sillä joka päivä sataa ja ukkostaa enemmän tai vähemmän. Eilen illalla tuli jopa rakeita ja lumi jäi maahan. Tiedän lumitilanteen Suomessa tällä hetkellä, joten en tätä nyt sen enempää dramatisoi, kuva puhukoon puolestaan.

Tässä myös muutama kuva kämpästämme ja kuten huomaatte, on täällä se aurinkokin paistanut lähes siniseltä taivaalta. Yläkerrassa asuvat omistajat boxer-merkkisen Aldo koiransa kanssa ja meidän kämppään mennään tuota oikealla olevaa ajoliuskaa pitkin.

Kellarihenkisessä asunnossamme on onneksi ikkunat, mutta ei verhoja. Onneksi molemmista pojista löytyi Teuvo Loman -henkisyyttä niin paljon, että heti ekana päivänä oli ”verhot” asennettu makuuhuoneisiimme. *ei kaupallista yhteistyötä Ikean kanssa 😉

Eilen oli ilon päivä, sillä saimme kauan odotetun ruokapöydän. Ruokapöytä mahtui loistavasti keskelle olohuonetta kunhan nojatuolin siirsi pois. Sanoin jo aiemmin pojille, että kunhan pöytä saapuu, ostan kynttilöitä ja kukkia kaikkien iloksi. Kiitos lähellä asuntoamme sijaitsevan china-kaupan, joka myy kaikkea mitä ihminen tarvitsee, kotimme on sisustettu pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Retroa sisustusilmettä antaa jo aiemmin mainitsemani jäätävän iso ja painava, ei toimiva televisio kaiuttimineen.

Juttelin edellisenä iltana anoppini kanssa ja totesin, että vaikka tuntuu ettei kaikki aina hoidu ajallaan, niin koko ajan kuitenkin tapahtuu jotain. Kuten esim. tuo meidän kaasuliesi, josta kerroin muutama päivä sitten. Se toimi kerran, sitten taas ei ja pari korjauskäyntiä, muutama italialainen kirosana ja o dio mio-huudahdus ja viimeisenä tekona kaasuletkun paikkaaminen jesarilla, niin johan toimii!

Jostain syystä tuo jesarilla paikattu kaasuletku aiheutti meissä epäilyksen, joten kävimme syömässä ravintolassa, jonka omistaa paikallisessa joukkueessa pelaava pelaaja. Mutta siitä ja muista ravintolakokemuksista seuraavalla kerralla. Nyt buona sera!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *