10 faktaa minusta

10 faktaa, joita ette välttämättä tienneet minusta.

1.Olen pihi ihan hölmöissä asioissa. Mentiin Ikeaan hakemaan mattoa siskolleni ja ajateltiin samalla reissulla napata mukaan 1,29€ maksava keittiövälinepaketti. Päädyttiin ostamaan kuitenkin uuteen kotiin isompi matto ja kun lähdimme kulkemaan kohti kassoja ,ostoskärryissä kaksi juuttimattoa, seisahduin hetkeksi. Kysyin poikaystävältäni ihan tosissani olisiko meidän kannattanut jättää nuo keittiövälineet pois, ettei loppusumma olisi niin iso…

2.Hikikiukku on meidän taloudessa tunnetuin kiukunlaatu, mikä tuntuu toistuvan valehtelematta kerran päivässä. En inhoa mitään niin paljon kuin kuumuuden ja odottelun yhdistelmää. Yleensä kyseinen kiukku iskee, kun olemme lähdössä  avopuolisoni kanssa kuntosalille. Kun minä puen jo takkia päälle, poikaystäväni on itse vasta sukkien pukemisvaiheessa. Tämä jos joku saa verenpaineeni nousemaan ja siitä seuraa tuskastuminen ja kuumuus. Hauskinta tässä on se, että tiedostan hikikiukun tulevan jos menen eteiseen odottelemaan, mutta jostain syystä toistan tämän kaavan päivittäin.

3.Koen, että mulla ihan oikeasti on jonkun asteen neuroosi siisteydestä. Mua ei haittaa jos jonkun toisen kodissa on sotkuista, mutta omassa kodissani en kestä sitä yhtään. Tuntuu, että aina löytyy uusi nurkka siivottavaksi tai pinta pyyhittäväksi!

4. Rakastan rikossarjoja, niissä on vain jotain niin koukuttavaa! Vielä silloin kun asuin kotona , meillä oli iskän kanssa tapana katsoa Yleltä iltaisin aina jotain rikossarjaa/murhamysteeriä. Mun silloiset top 3 oli Kahden keikka, Midsomerin murhat ja tottakai Hercule Poirot (joka edelleen on yksi parhaista rikossarjoista ikinä).

5. En meikkaa juuri koskaan. Tykkään hirveästi laittautumisesta ja se on mukavaa vaihtelua, mutta jostain syystä ihan vain ripsivärinkin laitto arkisin tuntuu työläältä.

6. Kierrätän kolmea sarjaa ns. aamusarjoina. How I met your mother, Moderni perhe ja Frendit

7. Kun olen yksin kotona, minulla on pakko olla tv taustalla hälisemässä. Siitä tulee jotenkin kotoisa ja turvallinen olo. Tästä syystä myös katson kolmea samaa sarjaa. Jos alottaisin uuden sarjan, minun pitäisi keskittyä katsomaan sitä, enkä voisi tehdä samaan aikaan mitään muuta. (Tälläkin hetkellä istuskelen sohvalla, kirjoitan tätä ja Frendit pyörii taustalla)

8. Minulle tulee ostomorkkis melkein aina, vaikka olisi kyse pitkään harkitusta ostoksesta ja ostaisin todelliseen tarpeeseen.

9. Olen todella herkkä, vaikka en sitä aina näytäkään muille.  Saatan herkistyä koskettavasta musiikista, yksinäisestä vanhuksesta,söpöstä koiravideosta ja oikeastaan jokaisesta elokuvan onnellisesta lopusta.

10. Rakastan ruokaa isolla R:llä.

-Linda

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *