Podcast suositukset

Tuntuu, että podcastien suosio on kasvanut hirveesti lyhyessä ajassa ( saattaa johtua myös siitä, että olen vasta viimeisen puolen vuoden aikana  tutustunut itse  enemmän podcasteihin). Ennen kuuntelin todella paljon musiikkia ja tuntui, että kierrätin samoja sen hetken lemppareita kyllästymiseen asti. Instagramissa tuli paljon vastaan kuvia, missä ihmiset suosittelivat podcasteja ja ajattelin aluksi, että muiden keskustelun kuunteleminen olisi todella tylsää. Päätin kuitenkin kokeilla ja laitoin ensimmäisen podin päälle, minkä spotifysta löysin. Alkukesästä ilmestyi POKS podcast, mikä sai minut innostumaan podeista vielä enemmän. Kesän aikana tutustuin yhä useampaan podcastiin ja nykyään en osaa edes kuvitella, että kuuntelisin lenkkeillessäni mitään muuta. Tässä mun tän hetken top 4 podcastit!

Nonsense

Nonsense on mun tämän hetken ehdoton suosikki! Tutustuin tähän vasta kuukausi takaperin ja siitä asti olen ollut koukussa! Nonsensessa yhdistyy mun makuun sopivasti huumori, parisuhde, seksi ja ajankohtaiset asiat.

Tuplakääk

Tämän podcastin löysin itseasiassa Nonsensen kautta, kun Tuplakääkin tyypit olivat vierailemassa siellä. Tuplakääk perustuu julkkisjuorujen puintiin ja nimenomaan ulkomaan julkkiksiin. En itse henkilökohtaisesti ole koskaan ollut kovin kiinnostunut Hollywood-tähtien kuvioista, mutta tapa miten niistä puhutaan tässä podcastissa on todella koukuttava!

POKS

Poks oli mun kesän suosikki podcast! Olen seurannut Veronica Verhoa ja Sita Salmista jo useamman vuoden ajan niin instagramin kuin YouTuben puolella. Olin aivan innoissani, kun kuulin, että heiltä tulee podcast ulos kesän alussa! Se mikä POKS:ista teki niin hyvän oli sen samaistuttavuus ja miten paljon tunteita se herätti minussa. Yhden jakson aikana saatoin tirauttaa muutaman kyyneleen ja hetkeä myöhemmin nauraa ääneen. Kakkoskautta odotellessa!

Yhden yön juttuja

Yhden yön juttuja on uusi podcast ja mielestäni se muistuttaa hyvin paljon POKS podcastia. Podcastin tekijät ovat tulleet minulle tutuksi Uusi päivä- sarjasta ja tästä syystä en aikaillut yhtään, kun podcast tuli ulos vaan kuuntelin ensimmäisen jakson heti!

Mikä on teidän suosikki podcast?

-Linda

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *