Kreeta Maleme, ensimmäinen päivä

Heippa,

olen 24-vuotias juuri lääketeknikoksi valmistunut nainen, valmistujaislahjaksi sain isovanhemmiltani matkan Kreetan lämpöön. Seuraavan viikon postaukset käsittelevät siis Kreetaa ja Malemen kylää, jossa lomaani vietän. Malemen kylä sijaitsee saaren länsi-osassa ja on noin 17 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Matkalle lähdin yksin, joten saan tutkia saarta ihan oman mielen mukaan.

Lentokoneessa istumapaikkani vieressä oli harmillisesti seinä, eikä ikkunaa, mutta vieressäni istui suloinen 5-vuotias tyttö äitinsä kanssa, joten seuraa oli. Lennon saapuessa Kreetalle, oli saaren yllä harmaita ukkospilviä, ja laskeutumisen, matkatavaroiden odottelun ja bussiin siirtymisen jälkeen satoikin hieman vettä, mutta onneksi vain bussimatkan ajan.
image_0.jpeg

Bussin saavuttua Malemen kylään majoituin Hotelliini, levittelin tavarani ja lähdin tutkimaan kylää. Sää oli jo parantunut huomattavasti ja ulkona oli todella lämmintä ja aurinkoista. Valitettavasti en saanut kuvia osumaan ihan panoramaksi, mutta tällaista rantaa löytyi.

image_1.jpegimage_2.jpegimage_5.jpeg

Kävely- ja kaupparetken jälkeen oli hieman aikaa pulahtaa hotellin uima-altaaseen ja pukea vaatetta illaksi. Suuntasin kohti Perasma-nimistä tavernaa, jonka ohi olin kävellyt aikaisemmin. Ja paikka osui ihan nappiin, ystävällistä henkilökuntaa, edullinen hinta, ja vielä hyvää ruokaa. Tunsin itseni hotellille kävellessä ylitäydeksi rantapalloksi.

ruoka1.jpg

Syödessäni katselin auringonlaskua läheisen vuoren suunnalla, ja ihanstelin vuoren ympärille laskeutunutta usvaa. Kuva ei tee ollenkaan oikeutta näylle, mutta hienolta sekin näyttää.

image_7_2.jpgSeuraavana päivänä oli tarkoitus suunnata Hanian kaupunkiin, mutta suunnitelmat hieman muuttuivat, niistä lisää huomenissa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *