LOTTA LOVE STARTS NOW

Mikä ihmeen Lotta Love?

Nimet ovat aina merkinneet minulle paljon, joten luonnollisesti tämänkin blogin nimeä mietin pitkään. Halusin yksinkertaisen ja kielellä kauniisti soljuvan nimen, joka kuvaisi minua sekä blogini sisältöä. Pyörittelin mielessäni eri vaihtoehtoja ja päädyin lopulta pohtimaan omaa etunimeäni.

Nimeäni Lottaa käytetään englannin puhekielessä  a lot of”- ilmaisun – asemassa kuvaamaan suurta määrää. Monille varmaan tulee mieleen legendaarisen Led Zeppelin biisi Whole Lotta Love eli (kömpelösti suomennettuna) kokonaisen paljon rakkautta. Lotta Love tarkoittaa siis suomeksi paljon rakkautta! Sitä haluaisin tämän bloginkin olevan: paljon rakkautta lempiasioitani kohtaan. Paljon rakkautta matkustelua, unelmia, tavoitteita ja hyvinvointia kohtaan. Paljon inspiraatiota. Paljon jaettua rakkautta ja rohkeutta, minulta teille.

Olen 17-vuotias lukiolainen, ex-vaihto-oppilas ja ikuinen haaveilija. Käyn koulua Helsingissä, pänttään kokeisiin kahviloissa ja kerään rahaa lentolippuihin. Olen aina rakastanut kirjoittamista, ja siitä innosta tämä blogikin kumpuaa. Myös valokuvaus on lähellä sydäntäni. Haluan kirjoittaa aidosti arjestani, opiskelijaelämästä, matkustelusta ja kaikesta muusta minulle tärkeästä. 

Blogia olen kirjoittanut monta kertaa aiemminkin. Nuorempana kirjoitin koirablogia koirastani Minnistä ja koiraharrastuksestani, ja peruskoulun jälkeen pidin vuoden ajan yllä vaihto-oppilasblogia asuessani Brasiliassa. Ajatus tästä uudesta blogista on muhinut mielessäni jo pidemmän aikaa.

Tämä on ensimmäinen blogini Lilyssä ja toivon, että matkamme yhdessä tulee olemaan ikimuistoinen. Olen vielä semiamatööri ja tuleva blogimatka jännittääkin vähän, mutta olen myös tosi innoissani ja motivoinut rakentamaan tätä hommaa!

Risuja, ruusuja ja rakkauskirjeitä otan aina vastaan ja niitä voi laittaa minulle suoraan sähköpostiin lottaloveblogi@gmail.com tai vaihtoehtoisesti kommenttiboxiin. Tervetuloa Lotta Loven matkaan! 

<3:llä Lotta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *