Ladataan...

Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa

Pääsin tutustumaan Instrumentariumin uusiin Heritage Swarovski kehyksiin, jotka olivat esillä Blogger's inspiration dayssä. Uutuuskehykset on  tehty korkealaatuisista materiaaleista ja koristeltu Swarovski kristalleilla. 

Pidin siitä, että kehykset olivat todella klassisia ja sopivat muodoltaan monelle. Ihastuin välittömästi näihin kilpparikuvioisiin laseihin, mitkä näyttivät hyvältä pöydällä, ja istuivat omaan päähäni täydellisesti. Mielestäni ruskeat kehykset sopivat erityisen hyvin juuri ruskeasilmäisille. Jos tässä alkaa joku päivä näkö huonontumaan sen verran, että tarvitsen laseja, niin aion ehdottomasti kokeilla näitä uudelleen. Laadukkaat kehykset piristää asua kuin asua ja tuo arkeen pientä luksusta. 

Kuva minusta: Tim Kiukas

Heritage Swarovski kehyksiä pääset ihastelemaan yksinoikeudella Instrumentariumeissa ja osoitteessa www.instru.fi/heritageswarovski

Ladataan...

Ladataan...

Heippa! Mä oon asustellut Budapestissa nyt kuukauden ja alan vihdoin tottumaan tähän, eikä kaikki tunnu enää niin uudelta ja oudolta. Itseasiassa ihastun tähän kaupunkiin joka päivä entistä enemmän. Täällä on niin paljon tekemistä, näkemistä ja koettavaa, ja haluan ehdottomasti jakaa parhaat vinkkini teidän kanssa. Nyt öitä ♡

 

Ladataan...

Oon ollut blondi lähes koko ikäni. Pienenä mulla oli itseasiassa melkeen valkoiset hiukset. Ala-asteella ne kuitenkin alkoi vähitellen tummua ja nykyään mun oma väri on semmonen suomalaisille yleinen maantienharmaa. Yläasteen hevariaikoina (oi kyllä!) mulla oli vähän aikaa ruskeat hiukset, mutta muuten mulla on ollut oikeestaan aina vaaleat kutrit. 

Blondien ylläpito kävi kuitenkin lopulta aika haastavaksi. Vähintään kerran kuussa piti olla värjäämässä, eikä koskaan tiennyt minkäsävyiset hiukset sai seuraavaksi, vaikka käyttikin samaa kotiväriä lähes joka kerta. Keltaset hiukset ei oo kauheen kivat, eikä se ainainen värjäily tee kovin hyvää hiuksille. Olin miettinyt hiusten värjäystä aina silloin tällöin, mutta lopullinen päätös tuli täysin spontaanisti puoli tuntia ennen kauppojen sulkeutumisaikaa. Ei muuta kun autoon ja menoks! Las Palmasissa väriä vielä paranneltiin ja latvoihin lisättiin vaaleanruskeita raitoja. Mulla meni tosi pitkään tottua tähän muutokseen ja saatan vieläkin joskus ajatella hetken että sopiikohan joku vaate tai meikki mun blondien kanssa. Oon kuitenkin nyt tosi tyytyväinen näihin ja tuskin värjään vaaleita ihan heti takas. 

Ja sitten tähän päivään. Näin tänään pitkästä aikaa ihania Annaa ja Ninaa ♡ Käytiin kaffella, juoruttiin ja otettiin mun ensimmäiset asukuvat näillä "uusilla" hiuksilla. Kiitos leidit, toivottavasti nähdään pian uudestaan! Mun tyyli on nyt jonkun aikaa ollut aika arkinen ja rehellisesti sanottuna kaipaisin uusia vaatteita. En oo viitsinyt ostaa juuri mitään ennen kun oon päässyt takaisin vanhoihin mittoihin. Sunnuntaina meen kuitenkin kirpparille, toivottavasti sieltä löytyy jotain kivaa!

Shirt H&M Jeans Bikbok Shoes UGG Bag Mango

 

Nyt alan tekee iltapalaa ja kohta jo nukkumaan, öitä ♡

Ladataan...

Pages