Pekoni-vuohenjuustopizza
Herkkulakko päällä ja mä kokkaan pizzaa, hupsiis. Ei ehkä terveellisemmästä päästä, mutta ainakin itse tiedän mitä kaikkea tää sisälsi. Vuohenjuusto on yks mun suurimmista herkuista – siitä en kyllä luovu mistään hinnasta! Kaiken lisäksi tää pizza oli ihan äärettömän helppo ja nopea valmistaa. Laiskana tyttönä käytin kaupan valmista ohutta pizzapohjaa, jonka päälle lisäsin:
- tomaattipyrettä
- vuohenjuustoa
- pekonia
- sipulia
- kirsikkatomaatteja
- rucolaa
Pohjalle tomaattipyreet, vuohenjuustot, pekonit ja sipulit uuniin noin 5-10min ja uunin jälkeen heitellään päälle tuoreita kirsikkatomaatteja ja rucolaa. Kaiken kruunaa vielä muutama tippa Tabascoa – perfection! ♡