Pekoni-vuohenjuustopizza

pizza.jpg

Herkkulakko päällä ja mä kokkaan pizzaa, hupsiis. Ei ehkä terveellisemmästä päästä, mutta ainakin itse tiedän mitä kaikkea tää sisälsi. Vuohenjuusto on yks mun suurimmista herkuista – siitä en kyllä luovu mistään hinnasta! Kaiken lisäksi tää pizza oli ihan äärettömän helppo ja nopea valmistaa. Laiskana tyttönä käytin kaupan valmista ohutta pizzapohjaa, jonka päälle lisäsin:

  • tomaattipyrettä
  • vuohenjuustoa
  • pekonia
  • sipulia
  • kirsikkatomaatteja
  • rucolaa

Pohjalle tomaattipyreet, vuohenjuustot, pekonit ja sipulit uuniin noin 5-10min ja uunin jälkeen heitellään päälle tuoreita kirsikkatomaatteja ja rucolaa. Kaiken kruunaa vielä muutama tippa Tabascoa – perfection! 

Koti Ruoka ja juoma DIY