Huoneiden jakoa

img-20180116-wa0002_0.jpgMinulla on ollut aikaa pyöritellä mielessäni huonekaluja huoneesta toiseen. Pikkuhiljaa on alkanut muotoutua ajatus siitä minkälaisia huoneita haluan makkareista. 

Kävimme viime viikolla kylässä uudessa talossamme ja ajatukseni huoneiden toiminnoista vahvistui. Oli kyllä kiva käydä kuulemassa myyjäpariskunnan tarinoita talosta, parituntinen vierähti nopeasti. Myyjät ovat jo eläkkeellä oleva pariskunta, jotka ovat rakentaneet talon itse 35 vuotta sitten.

He ottivat kyllä meidät niin avosylin ja lämpimästi vastaan, Veerakin otti päiväunet talon emännän sylissä. Harvemmin varmaan asuntokauppojen yhteydessä ostajat käyvät vielä kauppojen jälkeen myyjän luona kylässä.

 

1516944142714.jpg

Huone nro 1

Tästä tulee meidän makuuhuone. Se on talon isoin makkari ja kaappejakin on ihan hyvin. Yksi huono puoli huoneessa on se, että ilta-aurinko kuulema lämmittää sitä kesällä. Suomen kesä on kuitenkin lyhyt ja vuorotyöläisinä meillä on aina pimennysverho käytössä.

 

img-20180116-wa0001.jpg

Huone nro 2

Tästä huoneesta tulee Veeran huone, ainakin aluksi, kun se on kätevästi meidän huoneen vieressä. Kaappitilaa on huonosti, vain yksi kaappi, mutta tytön vaatteet on nytkin lipastossa eli ei ongelmaa.

 

img-20180116-wa0020.jpg

Huone nro 3

Tästä olen ajetellut vierashuonetta. Se on talon pienin huone, levitettävän sohvan lisäksi tänne ei varmaan muuta mahdukkaan. 

 

img-20180116-wa0017.jpg

Huone nro 4

Meillä on sillällailla hieman erikoinen tilanne, että veljeni asuu tällä hetkellä meillä. Se on taloudellisesti kätevää näin äitiysloman aikana. Lisäksi veljeni on kirvesmies, joten remontinkin suhteen se on hyvä. Tästä tulee siis hänelle huone.

 

Tällaisia suunnitelmia. Kuukauden päästä ollaan kovasti muuttopuuhissa.

-ninskiina-

puheenaiheet ajattelin-tanaan sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *