Ladataan...
Love Every Minute Of It

Olen ollut virallisesti kenkämuijja elokuun alusta. Palasin siis töihin jonka on voinut tästä blogista helposti huomata. 

Koneelle meneminen ja kirjoittaminen sen jälkeen kun on koko päivän näpyttänyt exceliä ja sensellasia budjetteja ei oikein inspiroi. Paljon on silti syksyn aikana tapahtunut. Vaikka se onkin juossut ehkä vielä kovempaa kuin minä ja ehkä vielä himpun verran päättömämpänäkin.

Mies lähti leffaan isänsä kanssa ja taapero tuhisee omassa huoneessaan. Minä naputan tänne pitkästä aikaa. Jotenkin huojentavaa kasata omia ajatuksiaan taas kunnolla. Kolmen päivän päästä alkaa kolmen viikon loma ja aiotaan vaan olla. Ihanaa olla ilman aikatauluja ja jatkuvaa kiirettä. Ihanaa keskittyä olennaiseen. Perheeseen.

Sisu on jo ihan kohta 1v5kk ja juoksee ja hyppii paikasta toiseen. Kutsuu itseään lähinnä kakaraksi ja bongailee pihalla prätkiä ja harakoita. Päivähoito mummulassa on mennyt paremmin kuin hyvin ja hampaita suussa killuu jo 12. Syö mieluiten meidän kanssa samaa ruokaa ja hilluisi kaikkein mieluiten housuitta aina kun mahdollista. On kova halimaan ja lähettää lentosuukkoja, hoitoon vietäessä antaa pusun ja työntää sen jälkeen vilkuttaen pois jankuttaen: "töitä, töitä". Lisäksi on tullut äitiinsä. Kovapäinen kuin mikä. Ja energiansäästäjä, aina pitää sulkea ylimääräiset valot ja ovien on oltava kiinni. Olen saanut näköjään pikkutarkkuuttani tarttumaan :D

Nyt pähkinöitä ja glögiä, sitten ajoissa unille. Parit budjetit vielä tälle viikolle, mutta palaamme pian! 

-i

 

Ladataan...

Ladataan...

niin iloinen. Ah ja voih, se kun jätkä ei oo nukkunu kun 30min päikkäreitä koko päivän aikana. Illalla vetäsee melkein 3dl velliä mut rimpuilee sylissä kun pitäis mennä nukkumaan. Sillä hetkellä se tunne kun vanne kiristää.. Ja mikä siihen helpottaa?

Mies joka nappaa kiukku-iivarin ja sanoo et äiti menee nyt pois niin isi laulaa. Ja mies joka ei ikinä julkisesti laula, laulaa Puff Lohikäärmettä noin viissataa kertaa kaikki säkeistöt sekä suomeksi että englanniksi. Nukuttamisessa menee aikansa, mutta kaikki ovat tyytyväisiä. Ehkä maailman eniten symppistä <3

Pages