Family?

Ni hao!
(Kattokaa nyt, ku oon jo oppinukkii jotai ;D)

Voin kertoo, et viisumin saaminen Kiinaan ei oo helppoo…. Pitää täyttää oikeesti kunnon nivaska kaikkii papereita, ja ei siis oikeesti vaan yhtä tai kahta paperia, vaan ihan kunnon kasa!
Löytyy viisumiin tarvittavia lomakkeita, joissa kyysellää syytä Kiinassa oleskelulle jne, ja sit löytyy kans terveystodistus papereita, joihin pitäis käydä röntkenissä ja verikokeissa ja ties vaikka mitä. Huh huh. Paperit pitää saada sitte AFS toimistoon 23.7 (jos oikein muistan).

Muuta?
Mua alkaa vähä jännittää, ku en oo saannu vieläkää host perhettä. Jo kahella Suomesta Kiinaan menevällä on host perhe, yhdellä on varmistettu koulupaikka ja yhdestä en tiedä (koska kys. vaihtarilla ei ole fb :O). Mul olis niin paljo turvallisempi ja rauhallisempi olo, ku saisin vaan sen perheen 🙂

Koitin muuten itseopiskella Kotkan kirjastossa kiinaa…. Ei oo helppoo! Siel ei ollu ku joku peruskurssi jo kiinaa osaaville, se alkeiskurssi kirja oli jollain lainassa. Olis niin paljo helpompaa ku opiskelis koulussa, tai edes jollai kurssilla. Siel joku neuvois ku menee väärin :/ Mut ku ei Kotkassa oo sellasii mahollisuuksii… No mut ei se mitää, kyl sitä kieltä viimeistää siellä oppii, ku on pakko ^^

Meil Kiinaa lähtevil vaihtareil (jotka on siis facessa) oli suunnitteil tavata viel ennen ku lähetää sinne Kiinaa, mut se ei ookkaa enää ihan niin varmaa, ku kaikil on koko kesä täynnä kaikkee muuta, ja ne viisumi jutut sun muut vie aikaa aika paljo, olis kyl tosi kiva päästä juttelee viel ennen lähtöö sillee IRL.

Ei mulla kai nyt tähän hätää muuta, päivittelen seuraavaks varmaan ku saan tietoo sen host perheen 🙂
(ps. note to self: se sana on isäntäperhe suomeksi!)

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *