äidin kaapilla

Vanhemmat olivat tän viikon reissussa ja kävin heillä sillä välin pariin otteeseen kastelemassa kukkia ja tsekkaamassa, että kaikki on hyvin. Sain siellä ollessa mahtavan idean kävästä äidin vaatekaapilla ja ottaa viikoksi hoitoon erään COSin neulemekon, jota olen kuolannutta siitä asti kun äiti sen Pariisista osti. Olen koittanut sitä metsästää Ebaystä, mutta tuloksetta. Vaikka mekko onkin pari kokoa liian iso, niin sehän ei haittaa, vyöthän on keksitty!

img_2778muok.jpg

img_2783muok.jpg

img_2771muok.jpg

img_2738muok.jpg

Lopulta meinasin kuitenkin päivät loppua kesken, kun kerta viikko on mennyt aika pitkälti vaan tenttikirjojen, urheilun ja koirien parissa niin ei kauhean montaa päivää ollut tällä viikolla ”kunnollisissa” vaatteissa. Eli lauantaina oli pakko pistää tämä päälle kun enhän mä nyt sitä sentään turhaa hoivannut viikkoa, vaikken sillonkaan mitään erityisempää tehnyt kun mennyt salille, ruokakauppaan ja makuuniin. Aaah, ihana se on päälläkin. Äiti, jospa se jäiskin pysyvästi asumaan mun kaappiin, ei kai se haittais?

Niin, meilllä tosiaan on äidin kanssa yhteinen heikkouden kohde ja se on COS. Se on hyvä, kun mä voin noita äidin neuleita, neuletakkeja ja mekkoja käyttää vyön kera niin mulla on tavallaan tuplasti COSin vaatteita. Mitäköhän sitä lainaisi seuraavaksi?

Eli, mitä tästä opimmekaan? Se poikaystävän vaatekaappi ei ole se ainoa oivallinen lainalöytöjen tekopaikka vaan äidinkin vaatekaapilla kantsii käydä, jos vaan vähänkään omaa saman vaatemaun ja ei ole liian montaa vaatekokoa erona. Ne joilla on sisarruksia, niin niillä on sekin lainapaikka mahdollisuus mutta mulla ei sellaista vaihtoehtoa ole (onneksi-en ole koskaan halunnut sisarruksia paitsi isoveljestä haaveilin joskus teininä, ehtona toki oli että se on hyvännäköinen ja sillä on hyvännäköisiä kavereita hah).

Liivi on vuoden takainen mahtava kirppislöytö, aitoa nahkaa ja huippu kunto. Se on mainio syksyyn!

PS. Käykää ihmeessä kurkkaa mun myynnissä olevia juttuja Huuto.netissä, olen lisännyt sinne viime päivinä taas vaikka mitä! Paljon nahkalaukkuja, nahkanilkkureita, nahkatakkeja ja vaikka mitä muuta. Kohteisiin pääset tästä.

My mom´s knit dress: COS / leather vest: Nikita, flea market / leather shoes: Topshop / shawl: unknown brand, flea market / leather belt: COS /sunglasses: Ray-Ban

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *