Barbara

img_1508muok.jpg

Vettä tuli eilisen päivän melko reippaasti ja iltaa kohden se vain ylty. Oivallinen päivä siis mennä leffaan ja syömään hyvin. Käytiin katsomassa saksalainen uutuusleffa Barbara ja sen jälkeen kiinalaisessa syömässä. Pidän erityisesti ranskalaisista ja saksalaisista leffoista. Kyllähän niitä jenkki-hömppäleffoja tulee katsottua aina välillä mutta niissä on aina vähän liikaa kaikkea, kaikki on överiä- joko överi dramaattista tai överi imelää. Erityisesti tositarinaan perustuvat leffat kiehtovat minua.

Barbara ei ole tositarinaan perustuva, mutta ei se ole täysin tuulestakaan temmattu koko leffan sisältö. Leffa kertoo 80-luvun Saksasta, pienestä syrjäisestä kylästä ja siellä toimivasta sairaalasta. Kaiken kaikkiaan leffa kertoi siitä ankeudesta, sulkeutuneisuudesta ja kaiken ja kaikkien kyttäämisestä. Leffassa ei liikoja puhuttu, mutta tunnelma ja se ankeus välitty erinomaisesti. Puvustus ja kaikki yksityiskohdat oli viimeisenpäälle mietittyjä ja juuri sopivia, yhtä naislääkäriä lukuunottamatta joka oli häiritsevän moderni ollakseen 80-luvulta. Itse tykkäsin leffasta. Se ei kuitenkaan ole varmanakaan ihan kaikkien makuun, sillä jos on suurien käänteiden ja superjännän juonen ystävä niin tuota on turha mennä katsomaan.

img_1478muok.jpg

img_1490muok.jpg

tee: All Saints, Ebay / shirt: Levi´s, flea market / jacket with leather sleaves: Zara / jeans: Cheap Monday / shoes: Vans / leather bag: Zara

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *