batiikkia yössä

img_3788muok.jpg

img_3789muok.jpg

Joskus yöllä otettuja asukuvia alkuviikosta. Niin, siis silloin kun ei ollut vielä maa valkoisena ja hullu myräkkä tuolla ulkona. Tuntu taas, että toi säämuutos tuli niin yhtäkkiä. Vielä pari päivää sit pysty ihan helposti kulkee kuvissa olevien kaltaisissa vaatteissa (ja kengissä!) mutta nyt toi lumimyräkkä pääsi jälleen kerran yllättämään, vaikka siitä ollaan jauhottu jo useamman päivän. Kävin eilen illalla hakemassa kaikki varusteet kellarista ja sit olinki jo iltalenkillä kunnon varustuksissa (lue Michelin-ukkona) ulkona koirien kanssa. Hyh , sanon minä. Lumi on jees, mutta toi tuuli on vähän liikaa. 

Mutta niin, palataan tuohon asuun. Siinä on yks mun lempimekoista, ihana muutaman euron kirppismekko. Mekossa ei ole mitään lappuja, minkä merkkinen se on. Mekko on paksua trikoota ja kaksi kerroksinen, alempi kun tuollainen batiikkikuvioitu ja päälimmäinen on keskeltä ”leikelty” riekaileiksi. Sama myös takana! Muut jutut onkin jo aikaisemmin vilahtanut blogin puolella.

dress: unbranded, flea market / wool coat: Zara, flea market / leather boots: Topshop / leather bag: Rizzo / scarf: COS / leather gloves: COS

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *