hämyisää

Eilinen ilta tuli vietettyä kaverin synttäreitä viettäen. Oli kiva päästä ulos, kun pari päivää olikin tullut vietettyä pimeessä migreenistä ”nauttien”, mitä nyt koirien kanssa on pakko poistua sen kolme kertaa päivässä pimeästä kolosta vaikka mikä olisi. Kipeenä koirien kanssa ulkoilu ei ole maailman hauskinta, mutta flunssan tai nyrjähtäneen nilkan tai vastaavan mun koirat kyllä aistii ja silloin nekään ei ole lenkkituulella, eli eivät ole ulkona intopiukeella ja olisivat ehdoin tahdoin menemässä pidemmälle lenkille. Silloin ne ovat niin sanotusti ylikiltillä tuulella ja löntystelee vierellä eikä niitä huvita haistellakaan mitään- vähän niinkuin masentuneita mun puolesta kun mami on kipeenä.

Nappasin nopeasti muutaman hämärän kuvan asusta, joka valikoitui illaksi päälle. Kun kuvaajaa ei ollut lähimaillakaan, enkä jaksanut kantaa kameraa mukana ulos lähtiessä niin kuvat on mitä on, värit eivät näy ihan kunnolla eikä kenkiä, laukkua ja nahkajakkua päässyt kuvaan mut ei se ole aina niin justiinsa.

img_0956muok.jpg

img_0951muok.jpg

Loppuun otin vielä äsken muutaman kuvan päivänvalossa asusta ja asusteista.

silk top: Boss Orange / skirt: All Saints

img_0993muok.jpg

img_0989muok.jpg

leather pumps: Cindy Crawford for 5th Avenue Deichmann / leather bag: Global, Stockmann / leather earrings: Pieces / lipstick: Sephora

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *