huivikokoelma

Rakastan huiveja. Olen ollut huivien suurkuluttaja jo 7.luokalta asti ja ainoa mikä on muuttunut on se, että panostan nykyään enemmän laatuun. Eli tarkoittaa sitä, että ensisijaisesti kotiutan vain puuvilla-, villa-, pellava- ja silkkihuiveja. Mutta joskus vaan upea kuosi valloittaa mut ja materiaalilappunen jää toissijaiseksi. Ostan paljon huiveja ulkomailta ja kirppareilta. Tykkään erityisesti isoista huiveista, mutta pienemmät silkkihuivit ovat myös mieleeni. Printit ja värit ovat kaikessa heikkouteni, myös huiveissa. Esittelen tässä murto-osan huiveistani, mutta nämä ovat sieltä kauneimmasta päästä.

p1020394muok.jpg

Yllä olevassa kuvassa kaikki kuusi huivia ovat 100% silkkiä. Alhaalla keskellä oleva pinkkikuvioinen, vaalean liila ja sen yläpuolella oleva huivi ovat ostettu viime keväänä Pariisista markkinakojusta, joka vahingossa osu eteemme. Kulta-ruskeakuvioinen huivi on Berliinin Zaran aleista ostettu noin reilu vuosi sitten. Sen vieressä oleva ruskea huvi, jossa on vaaleanpunaisia täpliä on uutuus COSista, jonka ostin pari kuukautta sitten. Tummanpunainen batiikkihuivi on vuosi sitten Berliinistä ostettu Karneval der Kulturen tapahtumasta, jossa on aina satoja ruoka-ja muita myyntikojuja. Kaikki tämän kuvan huivit ovat isoja.

p1020387muok.jpg

Yllä olevassa kuvassa ensimmäinen vasemmalla oleva huivi on oikeastaan rantahuivi, joka kuuluisi kietoa uimapuvun päälle mutta käytän niitä huiveina. Ne ovat ihanan isoja ja niissä löytyy upeita värejä ja printtejä. Tämä kyseinen yksilö on myös ostettu vuosi sitten Berliinistä Karneval der Kultureneilta. Sen vieressä oleva värikäs huivi on puuvillaa ja ostettu Zaran aleista puoli vuotta sitten. Keskellä oleva limenvihreä-valkoinen huivi on puuvilla-silkkisekoitusta ja ostettu COSista pari kuukautta sitten, eikä itse asiassa ole päässyt vielä käyttöön- asia pitää korjata pikimiten. Tummansävyinen batiikkihuivi on All Saintsin iso puuvilla huivi, joka on myös alunperin rantahuivi. Pilkullinen huivi oikealla on Indiskan aleista joskus puoli vuotta sitten ostettu. Kaikki tämän kuvan huivit ovat isoja.

p1020399muok.jpg

Yllä olevan kuvan kaikki huivit ovat 100% silkkiä ja kooltaan ns perussilkkihuivin kokoisia. Eli ei isoja, eikä pieniä. Vasemmalla oleva musta-liila on Marja Kurkin ja jos oikein muistan äitini vanha. Sen vieressä oleva hempeän vaalea huivi, vaaleapohjainen huivi ja kelta-sininen huivi ovat kaikki Christian Diorin vintage huiveja. Toisiksi viimeinen oikealla on Berliinistä ostettu sellaisesta liikkeestä kuin DOM, joka myy ensisijaisesti kaikkea hauskaa sisustusjuttua. Oikealla oleva kaunis huivi on aitoa silkkiä ja kirpparilta ostettu.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *