Huuto.net lisäyksiä

Aloitin sellaisen projektin kuin vaatekaapinsiivous. Heti täytty yksi Ikea-kassillinen Huuto.net kamaa ja varmaan tulee lisääkin, sillä en ole vielä päässyt siivouksessa edes täyteen vauhtiin. Ajattelin heti pistää jo ton ekan kassillisen myyntiin, ettei nurkat täyty näistä huuto.net kamoista ja ne löytäisivät nopeasti uuden kodin.

kollaasi_2.jpg

Suurin osa on jopa vielä hintalapulla varustettuja tai sitten vain pari kertaa käytettyjä. Osa on sellaisia joita on ollut tarkoitus kaventaa tms. ja en ole vain saanut aikaiseksi ja siksi pistän eteenpäin.  Kaikki oikein hyväkuntoisia. Myyntiin laitetut korkokengät ja saappaat ovat molemmat kokoa 39 ja vaatteet vaihtelevat 34-40 välillä. Tässä satsissa merkkeinä: COS, Diesel, Topshop, Faith, Asos, New Look, H&M jne.

kollasi_1.jpg

Minulla on siellä jo entuudestakin kivoja juttuja myynnissä, jotka etsivät uutta kotia. Jos et ole huuto.net käyttäjä, niin voit käydä myös katsastamassa tuotteeni siellä ja laittaa mulle myös mailia, jos jokin tuote kiinnostaa! 🙂 Ja lisää on tulossa.

kollaasi_3.jpg

Kohteisiini pääset tästä, sekä sivupalkistani löytyvästä suorasta linkistä huuto.net-kohteisiini!

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *