Huuto.net

Olen myynyt Huuto.netissä nyt varmaan jo yli 2,5 vuotta jatkuvaan tahtiin kamaa. Shoppailen aika paljon ja teen paljon löytöjä kirppareilta ja second hand kaupoista Suomessa ja ulkomailla. Näin ollen jostain päästä on sit aina luovuttava. Mutta siitähän hyötyvät sitten muut!

Tuotteet ovat aina hyväkuntoisia ellei kokonaan käyttämättömiä peräti hintalapun kera, sillä pidän hyvää huolta vaatteistani, kengistä, laukuista ja muista asusteista ja hintalapun otan yleensä vasta pois kun otan vaatteen ekaa kertaa käyttöön.

Myyn omien tavaroitten lisäksi myös silloin tällöin äitini / vanhempieni vaatteita / tavaraa ja isovanhemmilta saatuja vintage-juttuja.

Käyn vain silloin tällöin kesäsin ihan fiiliksen takia myymässä Hietsussa mutta pääsääntöisesti pistän kaiken huuto.netiin ja joitain basic-juttuja sit suoraan UFFin laatikkoon. Monien mielestä Huuto.netiin tuotteiden myyntiin laitto on niin työlästä, mutta sit kun sen tekee rutiinilla niin ei minulla mene kuin pari minsaa kaikkineensa kuvan ottamisessa, tuotekuvauksen kirjoittamisessa yms. ja postituksestakaan en tee mitään ongelmaa. Ymmärrän toki, ettei se ole kaikkien juttu mutta minusta se on ihan piece of cake.

Lisäilen tosiaan jatkuvasti kaikkee kivaa myyntiin, kannattaa siis käydä aika ajoin tsekkaamassa! 🙂 Tästä pääset suoraan kohteisiini ja voit toki myös ihan suoraan ottaa muhun yhteyttä (luluinabottle@gmail.com), jos jokin tuote esim. alla olevasta kuvasta herätti kiinnostusta.

Kuvassa vähän esimerkkejä myynnissä olevista jutuistani. Pistin ihan hiljattain kaksi ihanaa huippu kunnossa olevaa isoa nahkalaukkua myyntiin: Tiger of Swedenin ja Michael Korsin.

huuto_kollaasimuok.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *