It´s raining pearls

 

img_4797muok.jpg

img_4824muok.jpg

img_4800muok.jpg

 

Tämä villapaita kuuluu niihin, ihaniin mutta epäkäytännöllisiin vaatteisiin. Se on upea ja pyörittelen sitä moensti kädessäni, mutta lopulta se päätyy aina takaisin vaatekaapin hyllylle. MIksi? No juuri noitten upeitten helmikoristelujen takia. Takkia on vaikea tunkea tuon päälle ja olalla ei pysty kantamaan laukkua- liian vaikeeta. En ole helmien suurin ystävä, en varsinkaan pidä klassisista helmistä koruissa, ei vain ole mun juttu. Sen takia olen edelleen hieman hämillääni, mikä mut sitten silloin aikanaan sai tämän puseron ostamaan. Pusero on Tiger of Swedenin ja löysin sen Kaivarin Kanuunan kirpparilta 30e hintaan. Perustelin sen sillä, että jopa tällaisella epäkäytännöllisiä vaatteita vierastavalla pitää olla kaapissaan jotain kummallisia ja epäkäytännöllisiä yksilöitä. 

Hame on Ebaystä ostettu, joku tuntematon merkki. Kaulakoru on perintökoru, riipus aitoa meripihkaa. Korvakorut ovat JC:n ja aitoa t.punaista nahkaa. 

 

img_4729muok.jpg

img_4731muok.jpg

knit: Tiger of Sweden, flea market / shirt underneath: H&M / skirt: unknown brand, Ebay / leather earrings: JC / necklace: present

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *