Kädet kuntoon myös pakkasella

p1090051muok.jpg

Iho on aika kovilla näillä pakkasilla. Kesäaikaan itselleni riittää se ennen nukkumaanmenoa rasvaaminen ja kädet pysyvät pehmeänä. Talvella se ei kuitenkaan riitä ja tänä talvena mun kädet kuivu oikein ennätyksellisen rajusti, eli oli pakko tarttua tehohoitoihin ja vaihtaa käsirasvaa. Tutukiskelin taas kerran nettiä oikein urakalla, luin ihmisten kokemuksia ja öko-testi -tuloksia käsirasvatestistä. Ökö-testi on minulle sellainen mihin minä luotan. Kun ostaa niitten testivoittajan, niin ei voi saada huonoa tavaraa. Eri asia toki on toimiiko se tuote omalla iholla, sillä ökö-testihän testaa nimenomaan tuotteen aineksia ja testissä ei kyllä pärjää jos tuotteessa on mitään epäilyttävää tai moitteellista ainesta. Yllättäen käsirasvatestissä kaikki isot brändit kuten Nivea, Dove yms. eivät pärjänneet luonnonkosmetiikalle ja yhdelle ei-luonnonkosmetiikka merkille. Kärjessä paistattelivat neljä luonnonkosmetiikan puolelta olevaa yksilöä merkeiltä Logona, lavera, Weleda ja Santé ja ei-luonnokosmetiikan puolelta Kneipp -merkiltä. Itse en voi sietää aloe veran tuoksua (joka on luonnonkosmetiikassa yleensä vielä erityisen voimakkaantuoksuinen) niin Lavera ja Logona tipahti minun listaltani samantien. Tällä kertaa testattavaksi päätyi Santén bio-gojia ja oliivia sisältävä käsirasva, raikkaalla tuoksullaan ja hurmaannuin kertaheitolla! Olen käyttänyt nyt rasvaa reilun kuukauden ja tällä aikaan koukuttanut tähän rasvaan äitini ja mummini lisäksi myös muutaman ystävän ja työkaverin 🙂 

Sellaisina päivinä kun kädet ovat silti hieman ollut kuivahkot illalla niin olen laittanut yöksi vielä puuvillakäsineet ja aamulla on ollut silkinpehmeät kädet. Supertehorasvana minulla toimii myös luonnonkosmetiikaan lukeutuva Burt´s Beesin almond & milk hand creme. Se on koostumukseltaan rasvaisempaa ja tahnamaisempaa kuin Santén käsirasva. Santén käsirasva imeytyy hetkessä ja on siitä oivallinen myös keskellä päivää käytettäväksi, vaikkapa töissä. Burt´s Beesin sen sijaan kestää hetken iemytyä mutta onkin sit oikein överisupertehokas! Jälkimmäinen sopiikin siis paremmin esim. kotona iltakäyttöön.

Santén rasva on minusta yllättävän edullinen tehoonsa nähden ja sen suhteen että on luonnonkosmetiikkaa. Hintaa sillä on esim. Stockmannilla 6,50e. Burt´s Beesiä löytyy kanssa esimerkiksi Stockmannilta (hinta n. 14e), mutta hieman edullisemmin sitä saa vielä lookfantastic.comista sekä feelunique.comista. Puuvillahanskoja saa varmaanki ihan kaikkien Anttiloitten, Sokosten ja Stockmannien kosmetiikka-osastolta. Stockmannilla olen niitä ainakin nähnyt. Itselläni on kahdet, toiset olen ostanut alle 2e hintaan Berliinistä ja toiset n. 5e hintaan feelunique.comista. Niitten hinnan suhteen suosittelen olemaan tarkkana, itse en ainakaan maksaisi niistä yli 5e, kun kyseessä kerta on ihan vaan tuollaiset puuvillaiset beautyhanskat ja niitä kun tosiaan saa halvemmallakin kun vaan vähän jaksaa etsiä. 

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *