kaunis syyspäivä

img_1197muok.jpg

img_1211muok.jpg

img_1223muok.jpg

Mikä upea ulkoilukeli tuolla onkaan tänään ollut, ainakin täällä Helsingissä! Kuvat on sinänsä vähän huijausta, sillä ne eivät kuiteskaan ole tältä päivältä. Ne ovat parin viikon takaa joltain yhtä upealta päivältä. Tämä päivä kun on mennyt asun kannalta pääsääntöisesti verkkareissa ja lenkkareissa, sillä olen käynyt vesijumpassa, koirien kanssa lenkillä ja lukenut tenttiin.

Kuvan jakku on Berliinin Promod-liikkeestä ostettu viime kesänä. Se on ohuen ohutta puuvillaa ja erittäin mukava päällä. Printti ja jakun leikkaus eivät myöskään ole hassumpia! Nahkalaukku on viime vuonna ostettu Milanosta, sellaisesta laukkuparatiisi-liikkeestä kuin Silvia. Parin kuukauden päästä kun ois taas tarkoitus suunnata Milanoon, niin Silviaan ryntään kyllä hetimiten kun kaupoille menen. Kengät oli melkoinen pettyms. Topshopin nahkaballeriinat ovat mielestäni aina olleet hyviä jalassa ja muutenkin kestäviä, mutta tällä kertaa jouduin pettymään. Nämä ostin jossain vaiheessa kesällä niitten aleista reilulla kymmenellä eurolla. Ei näitten muodossa ja värissä mitään vikaa ole, mutta osuin (huom kevyesti) johonkin pöydän jalkaan brunssipaikassa missä oltiin ja kärjestä lähti heti väri. Olivat siis ekaa kertaa jalassa ja alle kahdessa tunnissa sen näköiset, että niillä olis tullut juostua maratoni ja harrastettua balettia kärjistä välittämättä.

dress: GT, flea market / jacket kind of thing: Promod, Berlin / leather flats: Topshop / leather bag: Silvia, Milan / sunglasses: Ray-Ban

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *