kynnet osa 3/3

Nyt olisi vuorossa vika kynsipostaus ja aiheena top coatit eli tuttavallisemmin päällyslakat. Ensimmäisessä kynsipostauksessa esittelin jo A-Englandin peruskirkkaan päällyslakan. Jos kuitenkin haluan jotain jännää efektiä, niin käytän jotain näistä. Olen erityisesti tykästynyt Essien luxeffects -kokoelmaan (kuvassa valkokorkilliset)! Tämä kokoelma koostuu pelkistä päällyslakoista, joita toki voi sellaisenaankin käyttää jos haluaa. Kokoelmaan kuuluu kuusi, joista mulla on neljä. Essien ja tuota vasemmalla olevaa Jessican päällyslakkojoja olen kaikkia kokeillut ja ovat laadultaan yhtä hyvät kun merkkien päällyslakatkin. Essien hopeisessa ja punaisessa glitterilakassa törmäsin vain sellaiseen ongelmaan, että niitten pois saaminen ei ollut mikään parin minsan juttu vaan pikemminkin puolen tunnin juttu. Kynsilakanpoistoaineella joka ei sisällä acetoonia, lakat ei liikahdakaan kynsiltä ja acetoonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella ne sai mutta kiire ei kantsi kyllä olla mihinkään-heh. Eli aika jytyä kamaa!
China Glazen ja OPIn päällyslakat odottavat vielä kokeilua, mutta en usko että nekään mitään huonoja ovat. OPIn laatu tuskin pettää tänkään suhteen ja China Glazen lakat taas ei ehkä muutoin ole mitään parhaimmistoa mutta tällaiselta päällyslakalta ei vaaditakaan esim peittävyyttä.

p1020025muok.jpg

vasemmalta oikealle: Jessica- 601 silver, Essie luxeffects-shine of the times, Essie luxeffects- pure pearlfection, Essie luxefects set in stones, Essie luxeffects- a cut above, China Glaze- marry a millionaire, OPI mini Nicki Minaj-collection (neljän pakkaus)

Näistä päällyslakoista olen kaikki muut paitsi tuon OPIn ostanut Ebaystä. OPIn minilakkasetti on ostettu jälleen kerran joko feelunique.comista tai lookfantastic.comista.

Sitten olisi vielä kaksi, jotka esittelen erikseen. Vasemmalla oleva on Nails Inc.in magneettilakka (väri: kensington palace) ja oikealla oleva on Inglotin nail art-lakka (numero 28) , jossa on erittäin ohut suti jolla voi piirtää tai kirjoittaa kynnelle. Molempia olen kerran kokeillut ja hyvältä ovat vaikuttaneet. Inglotin nail art odottaa jotain hienoa idea jonka saan piirtämisen suhteen, sillä en halua mitään typeriä hymynaamoja tai kukkasia kynsilleni. Nails Inc.in magneettilakka toimii siis niin, että eka laitetaan yksi kerros lakkaa ja annetaan kuivua. Sen jälkeen laitetaan toinen kerros lakkaa ja pidetään tuota korkkia (jossa magneetti) ihan kynnen yläpuolella, niin tummanpunaisen lakkaan syntyy mustanhopeita seepraraitoja. Magneetin käyttö vaatii hieman harjoittelua, eikä kannata masentua kun pari kynttä ei alkuun näytäkään erityisen kivalta. Vähän työläämpää, mutta jos haluaa jotain vähän erillaista, niin ehdottomasti sen arvoista 🙂

Noita magneettilakkoja tuli ihan hiljattain myös esim. Isadoralle myyntiin, eli sellaisia saa myös ihan perus Anttilastakin. Niitten laadusta en toki tiedä. Silloin kun minä bongasin ton magneettilakan, niin ei kenelläkään muulla merkillä ollut tällaisia vielä myynnissä.

Nails.Incin tilasin joko feelunique.comista tai lookfantastic.comista ja Inglotin lakan ostin Inglotin omasta liikkeestä Kluuvissa.

p1020136muok.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *