let it snow, let it snow, let it snow

img_4060muok.jpg

img_4059muok.jpg

img_4065muok.jpg

Tässä vaiheessa kun alkaa olee jo näin kylmää, mietin joka vuosi samaa: mitä ihmeen vaatteita käytin viime vuonna? Pukeutumisen suhteen nämä säät ovat erittäin helppoja kun lähtee koirien kanssa lenkille ja tunniks lumeen lumileikkeihin mutta toi ihmisten ilmoille pukeutuminen on haastavaa. Aina kun joka vuosi mietin tässä vaiheessa pakkaslukemia sitä samaa kysymystä edellisvuoden pukeutumisesta, niin en koskaan muista. Villapaidat ja neulemekot ovat ihan selviä. Mutta mitä niitten villapaitojen kanssa niinkuin alaosana? Näillä säillä musta kaikki housut tuntuu inhottavan kylmiltä sukkahousujenkin päällä ja lämpimiä hameita en omista juurikaan. Villahame, se se oiskin! Piräisköhän koittaa sellainen ite tehdä, kerta kun kaupat ei sellaisia tarjoa 😛 Niin ja nyt muistinkin, että omistan yhdet ohutta villaa olevat hauskat housut…lähdenkin niitä ettimään samantien!

Niin ja kuvissa näkyyki mun ensimmänen vaateostos reiluun kolmeen kuukauteen: Mangon harmaa villapusero. Ostin sen viime viikonloppuna Stockalta. En oikein ymmärrä ihmisten ”ostolakkoja”, ”karkkilakkoja” yms. ja dietit menee mulla samaan kastiin. Ihmiset hoilottavat niistä kovaan ääneen ja puhuvat niistä sitten koko ajan, niin ettei ne edes huomaa kuinka ne ärsyttävät niillä muita. ”en voi syödä kyllä nyt tota suklaapalaa, kun mä olen vielä 11 päivää ja 3 tuntia, 14 minuuttia ja 56 sekunttia karkkilakossa” Nämä ”lakko”-ihmiset puhuvat lakoistaan jatkuvasti, koska olettavat sen jotenkin auttavan asiaan ja helpottamaan mieliteoissa yms. Lopulta suurin osa sortuu aina keskenkaiken lakkoa tai diettiä ja sit taas uikutetaan miten siinä nyt niin kävi. Itse en aseta koskaan itselleni mitään lakkoja. Diettejä en ole koskaan pitänyt, enkä myöskään seurannut syömisiäni millään tavalla. Okei, siitä ehkä voin kiittää hyviä geenejäni kun sellaiseen ei ole ollut tarvetta. Mutta tämä minunkin ostoslakko muodostu ihan vahingossa ja kaikessa hiljaisuudessa. En päättänyt mistään lakosta mitään, en aloitus- enkä lopetuspäivää. Enkä tietoisesti pitänyt mitään lakkoa. Se tuntui ehkä juuri sen takia erittäin hyvältä, kun ei ollut mitään tavoitepaineita ja siinäkin lyhyessä ajassa opin arvostamaan enenmmään niitä vaatteita ja kaikkea muutakin mitä minulla jo on. En siis ostanut yhtään mitään ruokaa lukuunottamatta koko sen reilun kolmen kuukauden aikana. 

knit: Mango / skirt: Monki / leather boots: Rizzo / leather bag: Topshop / scarf: COS / necklace with leather pendant: ASOS

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *