liila ripsiväri

Sain pakkomielteen liilasta ripsiväristä. Kaikkialla on nyt puhuttu sinisestä ripsiväristä, joka ei mua innosta yhtään. Sen sijaan aloin miettimään, että liila ripsiväri voisi olla tosi makee vihreissä silmissä. Enkä nyt puhu mistään neon liilasta, vaan hieman hillitymmästä mutta kuitenkin selkeästä liilasta. Ajattelin, että jos kerta sinistäkin on nyt joka puolella myynnissä ja sitä hehkutetaan, niin sitten löytyy varmaan liilaakin. Helpommin sanottu kuin tehty. Ei tosiaankaan löydy juuri mistään. Googlasin suomeksi, saksaksi ja englanniksi liilan ripsivärin erillaisilla hakusanoilla ja huomasin, etten ollut ainut ainakaan saksan- ja englanninkielisillä sivustoilla, joka kaipaili liilaa ripsiväriä. Kyllä niitä joiltain merkeiltä löytyy mutta lähestulkoon kaikki oli haukuttu pystyyn, mikään ei väriltään erotu ripsissä hyvin. Yksi hyvä, jota oltiin kehuttukin monien eri merkkisten kokeiluitten jälkeen vuolaasti, on tietenkin jo lopetettu sillä blogiteksti oli jo muutaman vuoden vanha.

img_2565muok.jpg

Lancome Hypnose Drama liila

Lancome on mulle luottomerkki kun kyse on ripsiväreistä. Satuin kävelemään Stockalla Lancomen osaston ohi ja siinä oli joitain meikkejä -25% alessa. Bongasin siitä Hypnose Draman (eli sitä mitä käytän päivittäin mustana) liilana. Myyjä tietenkin hehkutti sitä ja menin lankaan. Olin hyvin pettynyt siihen kun pääsin sitä kokeilemaan. Ei se ripsissä ollut ollenkaan liila ja väriä tuli jotenkin muutenkin hyvin vähän- eli juuri se ongelma mistä muutkin ihmiset olivat puhuneet liilojen ripsivärien kohdalla erinnäisissä teksteissä ja testeissä joita googlettamalla löysin 🙁 Jostain syystä liiloissa ripsiväreissä pigmentti on todella surkea. Toinen, jota oltiin kehuttu oli MACin Zoom Lash liilana ja kuvatkin puhuivat puolestaan. Se vain sattuu olemaan Limited Edition tuote ja sitä tulee vain silloin tällöin joissain erikoiskampanjoissa, kiva kiva. No, sit törmäsin Ebaytä selatessa Lancomen Doll Lashesin liilaan versioon, joka ei kait ole kuin jenkeissä vasta tullut markkinoille. Siitä en löytänyt mitään arvosteluita, edes jenkkisivustoilta niin tilasin sen testimielessä. Väri oli ainakin harjassa lupaava, vaikkakin hieman räikeä.

img_2570muok.jpg

Lancome Doll Lashes 05 so purple!

Doll Lashes oli hieman parempi, mutta ei kuitenkaan vielä sellainen minkälaisen haluaisin, eli voimakkaampi, erottuvampi liila. Sen oikean liilan metsästys taitaa siis jatkua…

img_2556muok.jpg

Tässä vielä musta vertailuna:

img_2082muok.jpg

Mitäs mieltä sinä olet, liila vai jatkossakin musta? 🙂

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *