lipstick jungle

Olen tavallaan hieman laiska meikkaaja. Kaikkina päivinä jolloin ei ole erityisempää menoa, eli vain koirien kanssa ulkoilua, jumppaa, kaupassa käyntiä yms. en koskaan jaksa meikkaa. Muulloin arkimeikkini on melko simppeli: hyvin tehty pohja, poskipunaa, ripsiväriä, kulmat kuntoon ja valmista on. Jos kerkeen, laitan huulipunaa. Luomivärejä, kajaalia yms. omistan kyllä vaikka kuinka paljon mutta käytän niitä loppujen lopuksi melko harvoin kun en jaksa alkaa niillä taiteilee, oikeastaan niitten käyttö rajoittuu erityisempään menoon tai lähtiessä baareilee. Mulla huulipuna hoitaa siis pääsääntöisesti sen wau-efektin. Huulipunien suhteen mulla on aikamoiset vaatimukset, sillä en jaksa enkä muista sitä koko ajan olla korjailemassa, lisäilemässä ja tsekkailemassa joka peilin ääressä, eli sen on todella pysyttävä tunti kaupalla siirtymättä poskeen tai muualle ja oltava silti mielyttävä huulilla. Olen testannut vaikka kuinka monta eri huulipunamerkkiä ja lopulta löytänyt sen oman ehdottoman suosikin: YSL. Olen ollut Yves Saint Laurentin huulipunille jo ainakin 3 vuotta uskollinen. Toki minulta löytyy muutama muukin, mutta YSL:ää ne eivät silti voita vaikka hyviä onkin.

kooste.png

Huulikollaasissa näkyy mun käytetyimmät huulipunat ja alla vielä samat hylsyissään. YSL:än huulipunasarjoista käytän kaikkia muita paitsi volupté-sarjaa, sillä se on paljon voidemaisempaa ja melko sotkevaa (yhden olen vahingossa ostanut), eli sen kanssa pitää olla varovainen ja näin ollen se ei minun kaltaiselle huulipunakäyttäjälle sovellu. Muita hyväksitodettuja on Shiseidon perfect rouge-sarja, Clarinsin rouge prodige-sarja sekä Chanelin vuosi tai kaksi sitten uusima rouge coco-sarja. Ns. halvempia merkkejäkin on tullut kokeiltua mutta esim Maybellinen ovat minusta aivan kauheita, hurjan tahmaisia. Yksi oikein hyvä edullisempi on Sephoran oman meikkisarjan huulipunat (hinta n. 10€). Ostin omani vuosi sitten Pariisista hieman skeptisin mielin ja yllätyin positiivisesti. Se pysy tuntitolkulla oikein hyvänä vaikka söi ja joi. Hylsyssä ei vain valitettavasti ole mitään sarjan nimee, eikä värin numeroa. Väriltään se on räikeän pinkki ja oli mielestäni jotain longlasting-sarjaa. Harmi vain, ettei Sephoraa Suomesta löydy. Suosittelen kyllä ehdottomasti tutustumaan heidän omaan meikkisarjaan, jos ulkomailla sattuu liikkumaan!

p1010263muok.jpg

Huulikiiltoja en yleisesti ottaen tykkää käyttää niiden tahmaisuuden takia. Ne tuntuu mielestäni epämielyttäviltä huulilla, ihan kuin hunajaa sotkisi huuliin ja jos vähänkin tuulee ja hiukset on auki niin hiukset liimaa huulissa-nice. Omistan vain ihan muutaman, jotka eivät ole tahmaisia. Chanelin ovat olleet mielestäni kivan keveän tuntuisi, niitä minulla on pari mutta en tietenkään muistanut niitä ottaa mukaan kuvaan. Alla olevassa kuvassa on kaksi, jota käytän melko usein. Smashbox o-gloss on kirkasta kun sitä laittaa huulille, mutta se muuttuu huulilla oman huultensävyä korostavaksi pinkiksi- mahtava tuote! Dior lip maximizer on mielestäni kiva sen viilentävän tunteen takia, en kaipaa mitään huulten push upia kun omasta takaa on ihan kivat pusuttimet jo, enkä tuotetta sen takia ole ostanutkaan. Jos joku sen takia tuotteesta kiinostuu, niin voin sanoo etten kyllä sen tiimoilta ole mitään suurentavaa efektiä huomannut.

p1010265muok.jpg

Huulirasvoja käytän jatkuvsti. Pidän erityisesti hieman sävyttävistä huulirasvoista. Niistä aivan ykköseksi on noussut Saksasta ostettu Coco Cola lip smacker cherry- huulirasva (kuvassa tokana), niitä löytyy jo melkein joka laukun pohjalta. Nämä Coca Cola-huulirasvat maksaa 1,49€ ja niitä saa ainakin Berliinistä Rossmannilta (kemppariliike, joita löytyy vähän joka puolelta). Vahvana kakkosena tulee Clarinsin eriväriset (olemassa kolmessa eri nude sävynä) eclat minute -huulirasvat. Näihin olen jo äitinikin ja ainakin yhden kaverin koukuttanut. Kuvassa vasemmalla Clarinsin huulirasva värisävy ykkösessä. Näitä Clarinsin huulirasvoja olen käyttänyt jo varmaan 5 vuotta. Hyviä ovat myös apteekista saatavan ACO -merkin huulirasvat. Hieman kuivemman sorttinen kuin kaksi edellä mainittua mutta väri (punertavin kaikista, ei värikoodia) on mahtava. Näitäkin saa ainakin vaaleampana roosana ja tässä punaisemmassa sävyssä, itse olen vain tätä kokeillut. Deboroah Hydracolor -huulirasvat onkin jo varmaan monelle tuttuja. Näitä olen käyttänyt varmaan jo 10 vuotta välillä ahkerammin ja välillä vähemmän kun ovat päässeet unohtumaan. Näitä multa löytyy muutamassa eri sävyssä, kuvassa sävy 51 classic.

p1010270muok.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *