maanantaita

img_1592muok.jpg

Mulla syksy alkaa siitä kun kaverit alkaa palailla opiskelumaihinsa takaisin. Tänään näin erästä hyvää kaveriani vikaan kertaan taas vähään aikaan, kun hän palaa huomenna takaisin Milanoon. Miten 1,5 kk menikin taas näin nopeasti? Noh, parin kuukauden päästä suuntaan itse taas Milanoon viettämään mahtavia päiviä hänen seurassaan.

Olikin kivaa vaihtelua kun kameran takana ei ollutkaan mun loistava ”vakiokuvaaja” tai äiti vaan kaveri, joka ei ole tottunut ottamaan asukuvia. Silloin tulee aina vähän erillaisia kuvia, hän esim tykkäsi ottaa lähestulkoon kaikki kuvat vaakatasossa. Just kiva, mielenkiintoisempaa kun kuvaajan näkökulma on eri ja tulee vähän erillaista jälkee.

img_1531muok.jpg

img_1523muok.jpg

img_1538muok.jpg

Olen aina ollut sitä mieltä, että miehille tehdään melkein jopa kivempia vaatteita kuin naisille. Vihaan kaikkea liian naisellista, röyhelöä, glitteriä, strasseja ja muita kimalluksia ja pitsiäkin vain joissain tarkkaan harkituissa jutuissa. En voi sietää joitain söpöjä lisäruusukkeita ja härpäkkeitä, jos sellaisia haluaisin ni voin ne lisää ihan itse niitä ei tartte tunkea NAISTENvaatteisiin ja -asusteihin. Miehille tehdään selkeitä hyvännäköisiä kuteita. Juuri tästä syystä onkin kiva lainailla vaatteita miehen vaatekaapista. Paita siis lainattu, mutta ehkä salaa pistän sen muuttamaan mun kaappiin pysyvästi. Kuka sitä nyt huomaisi?

tee: All Saints / blazer: Topshop / skirt: Acne / leather boots: Topshop / leather bag: River Island

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *