oi nahkatakit, kuinka kaipasinkin jo teitä!

Olen nahkatakkityttö. Pidän niin kauan aina nahkatakkeja kunnes niissä palelee ihan liikaa ja keväällä siihen asti kunnes niissä läkähtyy. Multa löytyy lyhyitä nahkatakkeja joka lähtöön- eri malleja, eri värejä. Ja puhun nyt aidosta nahasta, en mistään tekonahkahärpäkkeistä. Kesä kun päätti näköjään käydä vain kääntymässä, niin tänään olikin jo ihan nahkatakkikeli, jess!

img_0625muok.jpg

img_0596muok.jpg

img_0577muok.jpg

Tämä nahkatakki on älyttömän hyvä kirppislöytö. Aitoa nahkaa, huippu kunto ja hintaa taisi olla 30e ja istuu kuin valettu. Ehkä jopa vähän liiankin valettu, sillä hihat kaipaavat vielä sitä käytössä muokkaantumista ja nahan pehmenemistä- esim puhelimeen on aika haastava puhua vielä 😀 mutta tollee nahkatakista tuleeki ihan älyttömän hyvin istuva, kun vain vähän jaksaa kärsiä. Mekko on kanssa kirppislöytö ja kengät puolestaan Topshopin alesta. Zaran neonvärinen huivi on niin kirkas, että se sit heijasti tota väriä joka kuvassa mun kaulaan.

dress: Henrik Vibskov, flea market / leather jacket: flea market / scarf: Zara / leather bag: Coccinelle / leather flats: Topshop

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *