ripset osa 2

Mitäs sitten kun ripset on Talikan ripsiseerumilla ravitut ja kaipaisivat väriä? Eli niin kuin jo ensimmäisessä ripsipostauksessa kuvailin, mun ripset ovat hyvin vaaleat, lyhyet, suorat ja ei tosiaankaan tuuheat. Suosin siis ripsiväriä joka tuuheuttaa ja kenties vähän optisesti pidentää. Ripsien taivutin on mulla must, siitä ei nyt tullut kuvaa otettua mutta mulla on käytössä MACin ripsientaivuttimet. Hankintalistalla on kyllä ne kuuluisat Shu Uemuran ripsientaivuttimet, pakkohan niitä on päästä kokeilemaan kun ne ovat muka ripsientaivuttimien number one.

p1030223muok.jpg

Mun suosikkiripsiväri on ehdottomasti Lancômen hypnose drama. Joka on siis tuo erittäin kärsinyt yllä olevassa kuvassa oleva mötikkä. Tilasin sen feelunique.com :ista kun niille tuli vihdoinkin Lancômen meikkejä myyntiin joku 3kk sitten ja olin tyhmänä unohtanut laittaa lapun oveen ettei saa laittaa mitään maxikirjeitä luukusta, kun en voinut kuvitellakaan että niitten lähetys tulee suoraan kotiin (yleensä ne on pakattu isoihin laatikoihin). Noh, sillä seurauksella että tämä sekä mun YSLän valokynä oli ihanan pentuni nakertamia. Valokynä ei kärsinyt läheskään niin pahastin kuin ripsari, siinä on vaan pari hampaan jälkeä mutta toi sit ihan lyheni reippaasti päistä ja tekstitkin ovat hävinneet. Yllättävää kylläkin onni onnettomuudessa, se on kummastakin päästä nakerrettu tasan siihen asti mistä alkaa se ripsiväriosuus eli se on täysin ummessa kummastakin päästä eli päät olivat vain tyhjää muoviosuutta. Eihän toi mikään kaunis ole ja olinkin tilamassa samantien uuden, mutta ajattelin nyt koittaa käyttää ton loppuun vaikka kylläkin siinä on melko teräviä muovijuttuja törröttämässä eikä se ole kauhean mielyttävä kädessä. Omasta tyhmyydestä saa hieman kärsiä. Olen ollut Lancômen hypnose dramalle uskollinen jo usean ripsarin verran, sillä palaan siihen aina takaisin vaikka välillä kokeilisinkin jotain muuta. Mikään ei vain ole voittanut tuota! Olen kokeillut monet ripsarit mm. MACiltä ja Maybellineltä ja ne on ihan ok, mutta ei kummoisia.

Ostan kaiken merkkikosmetiikan joko laivalta tai lentokentältä, en koskaan maista Suomessa, sillä en suostu huvikseni maksamaan jotain Stockmannin hintaa joka on reippaasti enemmän kuin lentokentällä tai laivalla. Viimeksi kun Lancômen ripsarini loppu ja ei ollut reissua tiedossa niin suuntasin MACin pisteelle Stockalla ja ajattelin ostaa heiltä väliaikaiseksi jonkun ripsarin. Myyjä suositteli mulle ripsivärin lisäksi heidän suosittua ripsien prep+primea, eli sellaista alustahnaa joka toimii pohjana ripsivärille ja lisää tuuheutta ja pituutta. Päätin kokeilla sitä ja MACin opulash ripsiväriä (väri: musta). Ripsari oli jälleen kerran ok mutta tuo alustahna on aivan mahtava tuote! Tuota tahnaa voi siis käyttää yhtä hyvin muun merkkisten ripsivärien kanssa ja onkin toiminut mainiosti Lancômen hypnose draman kanssa. En voinut kuvitella että siitä ripsarista voisi jotenki saada vielä paremman kuin mitä se jo on, mutta toi tahna lisää siihen tosiaankin vielä enemmän sitä volyymiä, tuuheutta ja pituutta. Ripsari itsessään jo tuuheuttaa ja pidentää mun ripsiä aivan loistavasti.

p1020942muok.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *