Rosewood

img_1793muok.jpg

Rosewood, eli ruusupuu on huulipunasävy josta sanotaan, että se sopii jokaiselle ihmisille oli ihosävy, hiukset, silmät yms. sit minkälaiset tahansa. Ostin ensimmäsien ruusupuu -sävyisen huulipunan jo monta vuotta sitten ihan puoli vahingossa ja ihmettelin kuinka upea väri se onkaan-siinä oli jotain maagista! Sanotaan, että se kirkastaa kasvoja ja muuntaa väsyneetkin kasvot eloisammiksi. Se oli juuri sitä, mikä minua siinä huulpunassa ihmetytti. En ollut silloin aikoinaan kuullut mitään tällaisista ruusupuusävyistä ja en tajunnut, miksi ihmeessä näytin aina freessimmältä kun laitoin sitä huulipunaa. Se huulipuna on ajat sitten käytetty loppuun ja sitä samaa väriä en sit koskaan saanut lisää, mutta onneksi muutkin merkit tekevät tän sävyisiä huulipunia. Toki näistäkin löytyy hieman eri sävyvivahteita, joista vaaleimmat muistuttavat jo paljolti nude-huulipunia eli ovat minun makuuni liian vaaleita.

Luin noin vuosi sitten jutun saksalaisesta In Style -lehdestä ruusupuu -sävystä ja siinä oli kaikkien yllä mainittujen faktojen lisäksi lueteltu myös eri merkkejen ruusupuu -huulipunia. Itse ostin sen lehtiartikkelin innoittamana vielä Clarinsin ja Shiseidon rosewood -yksilöt, jotka eivät tietenkään tähän hätään löytynyt mistään (kirotut laukkujen mustat aukot, jotka syövät huulipunia ja kaikkea muuta kivaa…).

img_1820muok.jpg

Ylimmässä kuvassa käytetty Diorin 434 sävyä, jota tuskin enää on tai ainakin numero on varmaan vaihtunut, sillä Dior on uudistanut jo jokinen aika sitten huulipunien ja muittenkin meikkiensä hylsyt.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *