shiny silver

Sunnuntai on tullut vietettyä ensin pitkään nukkumalla jossain sängyn reunalla kun toinen koira oli valloittanut koko sängyn yön aikana- onneks nukun niin sikeesti etten moista huomaa kuin vasta aamulla herätessä. Siitä seurasi asioiden hoitelua kaupungilla ja parissa liikkeessäkin tuli poikettua ja vähän uutta sisutusjuttua ostettua-siitä lisää kun saan ne paikoilleen.

img_0718muok.jpg

img_0706muok.jpg

Varpaankynsiin sutasin uutta Nails Inc.:in kynsilakkaa jonka piti olla NEON vihreä ja musta toi on kyllä aika kaukana NEON sävystä, kyseessä mielestäni aivan norminnäköinen vihreä mutta onhan toikin kiva vaikkei ihan sitä mitä alunperin hain.

img_0725muok.jpg

Laukku on ainakin neljä vuotta vanha ja ostettu H&M:ltä. Se on aitoa nahkaa niinkuin kaikki laukkuni ja on ollut siitä asti todella kovassa käytössä ja monella matkallakin mukana ja kunto on vieläkin ihan uudenveroinen. Minä kuulun niihin ihmisiin, joitten mielestä H&M:n laadussa ei ole mitään moitittavaa, päinvastoin! Ihan basic topit ja pitkähihaiset kestää mulla oikein hyväkuntoisina todella pitkään, eikä mitkään muutkaan H&M:n vaatteet tai asusteet ole hajonneet käsiin, niinkuin jotkut valittelee. Mulla sen sijaan on monet kalliimmaat merkit kuten esim Calvin Kleinin perusteepaidat kutistuneet, haalistuneet ja saumat purkaantuneet jo ensimmäisen pesun jälkeen. Maksan siis edelleen ilomielin vain sen vajaan 10e H&M:n pitkähihaisista, jotka kestävät minun käytössäni loistavasti kuin jonkun 70e merkkipaidan joka ei selviä ensimmäisestäkään pesusta. Tätäkin laukkua ovat monet ihastelleet ja luulleet kalliiksi merkkilaukuksi ja yllättyneet kuullessaan sen olevan H&M:n.

Nahkaliivi on Ebay-löytöjä. Maksoin siitä 35e muistaakseni kun sen tossa keväällä bongasin. Aitoa nahkaa ja uudenveroinen, tällaisista löydöistä tykkään.

shirt: Only, flea market / leather vest: Warehouse, Ebay / jeans (new) : Lindex / leather sandals: Mango / leather bag: H&M / sunglasses: GUCCI, Stockmann

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *