Siivouspäivä Töölössä

 

Siivouspäivä jäi harmillisen lyhyeen sateisen kelin takia. Se oli tosin odotettavissakin, eli ei siis tullut yllätyksenä. Me laitettiin äidin kanssa pulju pystyyn Etu-Töölöön, missä oli ihan kiva ryhmittymä muodostunut. Kun mentiin paistoi tunnin verran aurinko, sit tuli sadekuuro, seurasi n. tunnin mittainen pilvinen väli ja sit sitä vettä alkoikin tulemaan aivan kaatamalla rakeitten kera. Siinä vaiheessa ei auttanut muu kuin kerää kamppeet niin nopeasti kuin vaan pysty ja lähtee pois. Harmi! Sen hetken kun sitä ok ilmaa kesti, niin oli tosi kivaa. Ihmiset olivat kaikki hyvällä tuulella, kukaan ei juurikaan tinkinyt jo valmiiks halvoista hinnoista ja monet jäivät rupattelemaan niitä näitä.

img_0210muok.jpg

Olen niin kyllästynyt kirpparilla siihen, että kaikki on saatava eurolla vaikka vaatteessa olisi hintalaput tai tuote olisi loistokuntoinen Acne. Myös se hävytön tinkiminen on nykypäivän ilmiö kirpparilla. Mollataan toisen tuotteita ja etsitään etsimällä vikoja, haukutaan kun ei myydä 50 sentillä, heitetään tuote pöytään ja pyöritellään silmiä. Myyjät tulevat vapaaehtoisesti myymään ja ne ovat ihan ihmisiä, miksi pitää käyttäytyä niin huonosti ja töykeesti? Eihän se myyjän vika ole, jos ostajaehdokkaalla ei ole varaa muutamaa euroa jostain maksaa. Onneksi kaikkea tätä ei ollut lainkaan ilmassa, vaan oli sellainen yhteisöllinen henki ja ostajatkin olivat monet ilmiselvästi iloisia tekemistään löydöistä. Vaikka siinä tulikin melkoinen vilu kun aivan läpimäräksi kastu sukkia myöten ja vesi vain valu kasvoja pitkin, niin hyvä fiilis jäi. Näitä siivouspäiviä ehdottomasti lisää!

img_0212muok.jpg

jacket: Zara / jeans: BDG. Urban Outfitters / leopard sneakers: Converse / sunglasses: Giorgio Armani / scarf: Passigatti, Stockmann

Itsekin tein viereisestä pöydästä yhden löydön. Mangon puuvillasilkkisekoitteinen paitapuserojolla oli hintaa 2€:

img_0214muok.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *