Stockholm

Viikonloppuna tuli tehtyä äidin kanssa reissu Tukholmaan, jolta eilen palailin. Sunnuntaina tuli lähestulkoon koko päivän vettä, mutta eipä se kauheasti haitannut. Ostosten suhteen selvisin peräti yhdellä ainoalla muovikassilla Tukholmasta, mistä olin itsekin ihan yllättnyt. Matkaan tuli vain pientä mutkaa kun jäimme jumiin Tukholman vanhaan kaupunkiin Tukholman triathlonin takia ja ihmisiä ei suostuttu päästämään kilparadan yli…eli laivaan ei ollut niin sanotusti mitään asiaa. Näin ollen myöhästyimme laivalta- emme kyllä tosiaankaan oltu ainoita…terminaalissa oli pientä kaaosta ilmassa.

p1030151muok.jpg

p1030173muok.jpg

( taidetta Tukholman keskustassa T-Centralenin aukiolla)

Viking Linella oli kuitenkin kaikki sinänsä hoidossa, että hätäratkaisu oli heti tarjolla. Lähdimme siis seikkailemaan takaisin keskustaan, josta ajoimme bussilla Kapellskäriin ja sieltä laivalla Maarianhaminaan ja siellä oli puolen tunnin odotus, että pääsimme meidän omaan laivaan. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin ja pienen epätoivon ja ärsyyntyneisyyden jälkeen Tukholman päässä, kaikki muuttui nauruksi! Tulipahan vähän jännitystä matkaan. Oishan se nyt aika tylsää vaan mennä Helsinki-Tukholma-Helsinki väliä, vaihtelu virkistää ;D

 

kolme_kuvaamuok.jpg

Kaikki kivat kaupat taisi olla jo koluttu läpi, kun melko vikaksi piipahdettiin Beyond Retrossa. Mukaan lähti farkkumaximekko, kuviolliset shortsit ja kuviollinen mekko. Kuviollista mekkoa pitää hieman tuunailla mutta muutoin kaikki kolme vaatetta ovat jo pestyt ja parhaillaan kuivumassa ja seuraavaksi ne odottavatkin päälle pääsyä. Kapellskär-Maarianhamina laivalla alko jo väsymys iskeä ja taisin innostua hieman liikaakin pezeistä..oi niitä lapsuudenmuistoja!

reissuamuok.jpg

Laivalla on ”hyvä” tappaa aikaa Tax Freessä ja näin ollen mukaan lähti uudet Converset samassa värissä kuin ihana Rebecca Minkoffin laukkuni.

silk top: Topshop / blazer: Zara / shorts: Topshop / shoes: Converse / leather bag: Rebecca Minkoff / leather belt: vintage

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *