syysasusteita: nahkakäsineet

img_0516muok.jpg

Päätin äsken katsastaa ja siivota mun hanskalaatikon ja muistuttaa mieleen mitä sieltä kaikkea löytyykään sit kun niitä kiireessä taas kaipaa.  Otsikko on sinänsä hieman harhaanjohtava, sillä pidän niin kauan kuin vain Suomen säissä tarkenee nahkahanskoja- eli jos säät vain sallii ni koko talven yli. Ne vain vaihtuu sään kylmetessä: yllä olevassa sekä alemmassa olevassa kuvassa on joko kokonaan vuorettomia tai sit satiinivuorella varustetut joilla pärjää yleensä alkusyksyn mainiosti. Sään kylmetessä siirryn villavuorisiin nahkahanskoihin, joista kuva ihan alhaalla. Osassa villavuorisista on ohuempi se vuori ja osassa sit paksu, niin että melko kylmässä säässä tarkenee. Sit kun ei enää tarkene mitenkään nahkahanskoissa, niin sit vasta siirryn pakon edessä paksuihin villaisiin hanskoihin joissa on vuori, joita myös käytän koirien kanssa ulkoillessa pakkassäillä.

Sitä pehmeempää nahka on, sitä heikommaksi muutun niitten edessä ostopäätöstä tehdessä. Suosin värillisiä, mutta aina on toki oltava ainakin yhdet perusmustatkin sitä värikkäämmän asukokonaisuuden tasapainottamista varten kaapissa. Stockmannin Global-merkillä on hinta-laatusuhteeltaan oikein hyviä nahkahanskoja, joihin olen ollut oikein tyytyväinen. Sit niitä hieman erikoisempia löytyy esim. Topshopilta, Cosilta ja Mangolta, joilla kanssa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Syksyllä pitkävartiset nahkahanskat ovat kiva lisä vaatekaappiin, sillä niillä voi pidentää viittojen ja muitten vajaamittaisilla hihoilla varustettujen takkejen käyttöaikaa syksymmällä ilmojen viilentyessä.

img_0513muok.jpg

blue leather gloves: Topshop / black leather gloves: H&M / leopard leather gloves: Mango /grey leather gloves: Global Stockmann / long black leather gloves: H&M

Sitten ne paksummat, villavuorella varustetut nahkahanskat. Kuvasta puuttuu mun ehdottomat suosikit ja kovassa käytössä olleet viininpunaiset nahkahanskat, mutta ne eivät tähän hätään löytyneet. Ne ovat varmaan eksyneet huivilaatikkoon.

img_0521muok.jpg

black leather gloves with faux fur: H&M / red leather gloves: Sauso / black classic leather gloves: unknown brand / orange leather gloves: COS / off-white leather gloves with faux fur: Lindex

Seuraavaksi vuorossa onkin pipo-ja kaulahuivilaatikoitten läpikäynti, niistä sitten lähiaikoina lisää! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *