Uutta väriä kynttelikköön!

img_0797muok.jpg

Yleensä ihmiset jakautuu korujen ja muittenkin asioitten suhteen kulta-ja hopeaihmisiin. Minä olen ehdottomasti hopeaihminen. Käytän pelkästään hopeakoruja, vaikka omistankin kauniita kultaisia perintökoruja mutta ne pysyy visusti säilössä. Joskus joissain halpiskoruissa, esim kaulakoruissa saattaa olla kultainen lukko mutta sellaisen asian en anna häiritä kun en halpiskoruja kuiteskaan käytä päivittäin. Vaatteissa  ja sisustusjutuissa kallistun myös hopeaan.

Pelastin roskiksesta entisestä työpaikaltani kynttelikön, joka oli rikki mutta näppäränä tyttönä korjasin sen ja se oli kuin uusi. Väri vaan hieman häiritsi, se on tai siis OLI kultainen. Vihdoin ja viimein sain sitten aikaan spraymaalilla maalata se hopeaksi ja samalla päätin maalata yhden kynttiläalustankin.

Ja tässä tulos:

img_0803muok.jpg

Nyt ne vielä kuivuu, mutta esittelen ne sitten vielä ihan käytössä kun ovat kuivat!

Spraymaalin ostin Tiimarista ja hintaa oli 3,90€. Maali on todella riittoisaa! Olen spraymaalannut tolla samaisella purkilla jo yhden tuikkukynttelikön, useamman puukehyksen ja nyt vielä noi kaksi. Sen lisäksi se on hyvin peittävää ja helppoa hommaa, yksi kerros riittää. Hanskoja toki suosittelen käsiin ja paperia sprayattavan jutun alle, se lienee selvää. Yön yli olen yleensä antanut varmuuden vuoksi kuivua, niin on varmasti ollut käyttövalmis. Tuikkukynttelikön maalasin vuosi sitten ja väri ei ole rapistunut, eikä sille ole mitään muutakaan käynyt.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *