vakiomeikit

img_2789muok.jpg

1. BB-voide /meikinpohjustustuote: Murad Skin Perfecting Primer 2. Meikkivoide: Dior Diorskin Forever 3. Valokynä: YSL Touche Éclat 4. peiteaine pieniin ihovirheisiin: Dior Diorskin Nude 5. Luomenpohjustusvoide: Inglot Eye Makeup base 6a. Poskipunasivellin: Beauty Needs blusher brush 6b. Poskipuna: Dior Diorblush 7. kulmakynä: Inglot eyebrow pencil

Panostan meikkipohjaan, sillä se on meikin A ja O. Jos se ei ole kunnossa, ei mikään huulipuna tai silmämeikkikään näytä miltään. Silloin kun se taas on kunnossa, niin se on sellainen että se ei välttämättä edes kaipaa silmämeikkiä eikä mitään huuliin. Joskus olen sen verran laiska, etten jaksa laittaa mitään muuta meikkiä kuin ton pohjan, niin silloin jätän kylläkin myös kulmakarvojen ”koristelun” väliin, sillä muutoin kokonaisuus on epäluonnollinen. Mielestäni hyvä meikkipohja on sellainen, ettei sitä meikkiä edes varsinaisesti näe, muutoin taitoja on vielä hiottava tai tuotteita vaihdettava. Pyrin meikkipohjalla omien kasvojen korostukseen, en sen peittämiseen naamion alle. Mitä luonnollisempi, sitä parempi ja yleensä se luonnollisuus meikissä koostuukin useasta eri tuotteista vaikka oudolta kuulostaakin.

Pohjan meikkaan viidessä minuutissa ja aloitan sen meikinpohjustusaineella. Näistä luottotuotteistani uusin tuttavuus on tämä minun nykyinen BB-voide, eli Muradin skin perfecting primer, josta ei ole kuin yhtä väriä joka mukautuu omaan ihonväriin. Meikkivoidetta käytän vain t-alueelle ja siinä olen käyttänyt Diorin Forever-meikkivoidetta sävyssä 020. Sitä en vaihtaisi toiseen. Valokynänä minulla on nyt vuoden ollut YSLän Touche Éclat käytössä värisävyssä 2. Vaikka tämä voittaakin koko ajan kaikki testit ja tämä on hyvä, niin en sanoisi tätä ylivoimaiseksi. Siksi ostinkin hiljattain kokeiluun Benefitin valovoiteen, josta kerron lisää kun olen sitä kerennyt käyttää enemmän. Ihon pieniin virheisiin olen pari vuotta jo käyttänyt Diorin Diorskin Nudea sävyä 001. Se mukautuu hyvin ihonväriin ja on kevyt, mutta ei kovin peittävä jos peittävyyttä kaipaa. Minulla on hyvin näkyvät verisuonet silmäluomissa, eli ovat hieman lilahtavat niin niihin kaipaan peittävää mutta kuitenkin koostumukseltaan kevyttä tuotetta joka ei ole luomivaossa tunnin päästä. Inglotin eye makeup base on ollut loistava tuote tähän pulmaan. Meikkisiveltimien pitää olla mielestäni kunnollisia, eikä mitään heikkoa halpiskamaa. Tämän siveltimen olen ostanut muistaakseni laivalta. Diorin poskipunia olen käyttänyt kohta 6 vuotta, välissä olen kokeillut muutamia muitakin mutta aina palannut takaisin Dioriin sillä se vain on niin hyvä. Värisävynä minulla on 943 strawberry sorbet. Kulmat laitan ojennukseen Inglotin kulmakynällä värisävyssä 506, joka on minulle tosi hyvä väri ja olen ollut varsin tyytyväinen tähän. Minulla on luonnostaan tuuheat ja hyvän muotoiset kulmakarvat, niin en tarvitse  kulmakynää varsinaiseen ”värittämiseen” tai paljoakaan aukkojen täyttöön.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *