Alku

Hei mun blogi!

On taas ensimmäisen postauksen aika. En edes tiedä, kuinka mones perustamani blogi Luova tauko on, mutta Lilyn uudistuksen myötä inspiraatio alkoi ryöpytä. En enää voinut vastustaa kiusausta, ja teknisten haasteiden selätyksen jälkeen pääsen vihdoin näpyttelemään!

Luova tauko. Keksin nimen blogille oikeastaan ennen, kun päätin että alan taas kirjoittaa. Kävelin töistä kotiin yhtenä superkylmänä helmikuun päivänä. Kävely ilman musiikkia tai muuta kuunneltavaa tai seuraa on mun mielestä toisaalta tylsää, toisaalta tosi rentouttavaa. Yht´äkkiä mieleen vaan juolahti, että jos mulla olisi blogi, se vois olla Luova tauko. En enää muista, mitä kaikkea ajattelinkaan tuon nimen taustalle ja ympärille – mutta edelleen se tuntuu tosi hyvältä. Se ei sulje mitään pois, se on suomenkielinen ja rento. Siinä on mun mielestä hyvä kaiku ja fiilis.

Lienee myös paikallaan kertoa kuka mä olen. 🙂 Aloitetaan perusjutuilla: Hanna, 25 vuotta, Tampere. Juuret on Kymenlaaksossa, mutta Tampereesta on tullut reilussa viidessä vuodessa oikea koti – vaikka osoite onkin muuttunut useamman kerran. Teen töitä muodin ja kiertotalouden parissa eräässä paikallisessa yrityksessä. Koulutukseltani oon tradenomi. Asun kerrostalokaksiossa ihanan miehen kanssa. Tykätään molemmat sisustuksesta – ja sen ympärille tuleekin jatkossa paljon postauksia! Samoin oman asunnon haaveilusta – ja jossain vaiheessa toivottavasti hankinnasta ja kaikkeen siihen liittyvästä tuutte varmasti kuulemaan.

Muita mun juttuja on kirpputorit, kestävä muoti ja tyyli, hyvinvoinnin löytäminen ja siitä kiinnipitäminen, piirtäminen ja maalaaminen, urapohdinta, vaihtelevalla menestyksellä kokkaaminen ja leipominen sekä sellainen ihan yleinen hyggeilyfiilistely.

 

Jännää ja ihanaa samaan aikaan! Palataan! xx

 

Hanna

hyvinvointi ajattelin-tanaan hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *