Maaliskuun TOP 5!

Kevätkoti

Olen hiukan myöhässä listani kanssa, mutta tässä on maaliskuun kivojen asioiden TOP 5: Lisääntynyt valo

Herään talvihorroksestani vasta valon lisääntyessä kevättalvella. Kun syksyn kaamoksessa tekee mieli vaan halata suklaalevyä ja liimautua kirkasvalolamppuun, keväällä olo on heti energisempi ja positiivisempi. Kotikin näyttää kivemmalta auringon paistaessa.

Sideways-festivaali

Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävän Sideways-festivaalin esiintyjälista loksautti leuat ammolleen. The Jesus and Mary Chain! Ariel Pink! …And You Will Know Us by the Trail of Dead! Perfume Genius! José González! Näistä eniten odotan skotlantilaisen The Jesus and Mary Chainin todistamista livenä. Enpä ollut uskonut, että heidät näkisin joskus keikalla! Mieltä lämmittää myös Pet Shop Boysin lisääminen tämän kesän Flow-festarin, jo ennestäänkin mainioon, esiintyjäkaartiin. 

Chaplinin poika, Tampere-talo

Elokuvia aktiivisesti harrastava ystäväni vei minut Tampere-talon ja Tampereen elokuvajuhlien yhteistyössä järjestämään ”Chaplinin poika” -näytökseen. Kokemus oli upea! Oikein harmittaa, etten ole tajunnut mennä säestettyihin Charles Chaplin -esityksiin aiemmin. Sydäntä raastavassa filmissä Chaplinin poikaa näytteli vain nelivuotias lahjakkuus Jackie Cooganin (1914-1984). Mykkäelokuvan säesti Tampere Chamber kapellimestarinaan Kimmo Tullila. Paljon kiitoksia L.

Kuva Ville Pirisen sarjakuva-albumeista

Tampere kuplii

Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalin kohokohdaksi minulle nousi Marianna Leikomaan Sandman-luento. Oli mukavaa nähdä muitakin Sandman-sarjaan hurahtaneita. Mainiota oli myös se, että Ville Piriseltä oli valmistunut sarjistapahtumaan ”Yhesti yhes” -sarja kahdeksas osa. Jos tositapahtumiin kepeästi pohjautuvat hupaisat tarinat kiinnostavat, on Pirisen sarja tutustumisen arvoinen! Itseäni nämä kertomukset naurattavat ihan ääneen, vaikka yleensä esimerkiksi komediat ja vitsit eivät siihen kykene. http://www.suurikurpitsa.fi/sarjakuvat/muut-kotimaiset-miestekijat/

The Soft Moon: ”Deeper”Hartaudella odottamani The Soft Moonin ”Deeper”-albumi on vihdoin ilmestynyt! Huh vaan, levy tempasi minut mukaansa ihan täysillä. Synkkäsävyinen uutukainen on kuunneltavana 3voor12-sivustolla: http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/albums/The-Soft-Moon.html Hauskaa pääsiäisen jatkoa! 

hyvinvointi mieli suosittelen kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *