Perinteinen thaihieronta on Unescon kulttuuriperintölistan parhaita aktiviteettejä

Thaihieronta

Kun puhutaan thaihieronnasta, se yhdistetään usein johonkin eroottiseen hierontaan. Miksi ihmeessä? Muualla maailmassa tätä perinteistä hierontaa osataan arvostaa jopa sen verran,e ttä se lisättiin Unescon kulttuuriperintölistalle asti! Täystä voi jo päätellä, että todellisuudessa thaihieronta ei ole mikään eroottinen hieronta.

Päätin kirjoittaa aiheesta lyhyen artikkelin, sillä keskustelupalsoja selatessa huomasin, että thaihieronta yhdistetään aina johonkin hävyttömään. Aion kumota nyt nämä ennakkoluulot.

Mikä on thaihieronta?

Oikeasti Intiasta peräisin oleva thaihieronta on hierontaa, jossa pyritään samaan energia virtaamaan ”iloisesti” kehon läpi. Se pitää sisällään runsaasti jooga-asentojen kaltaisia asentoja, johon hieroja sinut taittelee.

Hieronnan jälkeen lihakset ovat helposti muutaman päiväkin kipeät. Siitä huolimatta, thaihieronta ei sisällä mitään eroottista, vaan se suoritetaan vaatteet päällä.

Mikäli joskus suuntaat thaimaahan, kananttaa ehtottomasti kokeilla tätä hierontatyyliä, mutta pyri etsimään vanhempi hieroja!

Thaihieronta suomessa

Suomessa thaihieronnalla on hieman paha maine, sillä usein hierojat tarjoavat myös niitä eroottisia palveluita. Laadukkaitakin hieroja löytyy, yleensä nämä paikat tunnistaa jo helposti jo ulkoa päin, sillä hämärämmät thaihieronta paikat näyttävät jo kaukaa vastenmielisiltä! Esimerkiksi kotikaupungissani, Vaasassa on muutama hyvä thaihieronta ja muutama hunoo.

Jos pimeä puoli kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea ylen kirjoittama artikkeli aiheesta. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/09/10/seksikauppaa-yhteiskunnan-takapihalla-kasikirjoitus

Kaikesta huolimatta, tätä aktiviteettiä pystyy kuitenkin kokeilemaan myös suomessa, ainakin isoimmissa kaupungeissa on oikeasti laadukkaita thaihieronta paikkoja, jotka tarjoavat alkuperäitä thaihierontaa.

Thaihieronta Thaimaassa

Thaimaahan suunnatessa epäluulot sen kuin voimistuvat, turistin päästyä turistikohteisiin, on joka kulmalla puolialastomia naisia tarjoamassa omia palveluitaan

Näistä kioskeista et valitettavasti tule saamaan laadukasta hierontaa, saati autenttista thaihieronta kokemusta.

Laadukkaan thaihieronnan löydät usein turistialueiden ulkopuolelta. Älä valitse nuorta naista, vaan etsi vanhempi hieroja. he osaavat varmasti asiansa.

kulttuuri hyva-olo matkat terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *