The new way to wash hair? Vai onko?

New wash.

 

Kiinnostuin tästä tuotteesta sen helppouden ja luontoa ehkä jonkin verran säästävien ominaisuuksien takia. Valmistajan mukaan et tarvitse muuta kuin tämän yhden purkin kolmen normaalin sijasta ( shampoo, hoitoaine, jälkihoito ). Lupaus on suuri lunastettavaksi, ainakin tälläiselle pörröpäälle kuin itse olen. Hiukseni ovat ihan ok kunnossa, mutta tosiaan lunnostaan aika pörröiset ja ehkäpä hieman kuivat. Värjäystä harrastan kerran kuukaudessa/kahdessa. Ennen tätä kokeilua käytin siis milloin mitäkin shampoita erittäin hienosta redkeniin, kuin myös hoitoaineita samoilta merkeiltä. Öljy on vakiinnuttanut paikkansa toalettilaukussa jo viisi vuotta sitten, ilman sitä en osannut kuvitellakkaan selviäväni näistä takuista. Jotenka muoviroskaa siis jo pelkästä hiusten hoidosta tulee roppa kaupalla kuukausittain ja halusin kantaa edes jotenkin korteni kekoon näihin muovin vähennys talkoisiin.

Päädyin aivan sattumalta osoitteeseen https://www.hairstory.com/about/ ja tuon tekstin luettuani avautuivat silmäni aivan täysin. Jos keskiverto kampaaja tarvitsee kuutta eri tuotetta saadakseen hiukset näyttämään upeilta, on se paljon tälle maapallolle, sekä sun hiuksille! Kiinnostukseni New Washia kohtaan alkoi kasvaa. Yritin ottaa selvää oliko tämä tuote lunastanut hävyttömän hyvät lupauksensa, kukaan ystävistäni ei ollut kuitenkaan kokeillut. Kahlasin internettiä ja etsin tietoa englanniksi löysinkin paljon puolesta ja vastaan kirjoituksia ja jäin todellakin meittimään onko nyt kokeilun väärti hintasakkaan puolesta. 

Tuotteen hinta on siis korkea, ja mietin että kannattaako panostaa näin paljoa kun Suomen markkinoilta ei edes koko tuotetta löydy vielä. Rohkaistuin tilaamaan kuitenkin tälläisen setin: https://www.hairstory.com/catalogue/new-wash-rich-kit_83/ Paketti saapuikin yllättävän nopeasti, noin viikossa.

Vihdoin pääsin testaus puuhiin. Tuoksut ovat minulle hyvin tärkeitä ja se tässä tuotteessa jää valjuksi, ei miellytä. Purkista on hankalaa saada tavaraa ulos, jouduin taittamaan ja nojaamaan koko painollani purkkia vasten ( onneksi oli penkki suihkussa!) ennen kuin sain pienen määrän ulos. Tästäkin syystä annostelin pienemmän määrän kuin normaalia shampoota. Ohjeessa käskettiin hieroa ihan hulluna hiuksiin, ja jättää vaikuttamaan muiden pesurituaalien ajaksi, aivan kuten hoitoainekin. Näin tehtyäni aloin pestä pois, tuote ei vaahtoa juuri ollenkaan ( pakkauksen mukana tullut suihkuharja ei ole päässyt vieläkään tosi toimiin asti, mitä laiskuutta!) mutta peseytyi pois kivuttomasti, eikä hiuksetkaan tuntuneet kamalan takkuisilta. Koska halusin testata oikeaa vaikutusta jätin paketin mukana tulleen hoitoaineen käyttämättä ja aloin harjaamaan, yllättävää! täähän toimii! Samalla vaivalla sain pörrötukan selväksi kuin että olisin laittanut kaikkia kolmea tuotetta kun yleensä. Seuraavalla kerralla testattaessa tuli tavara paremmin purkista ulos, eikä tarvinnut pahemmin vaivaa edes nähdä sen eteen. Hiukset tosin tuntuvat nopeammin likaisilta (pesen noin joka toinen päivä) mutta pieni vaiva, looking good this far! Hiukset mukavan kiiltävähköt. Ihmeisiinhän tää ei ole yltänyt, mutta paremmin toimii kun moni muu tuote tyhjine lupauksineen.

IMG_20181017_153133 (1).jpg

Hoitoakin testasin pikaisesti yksi ilta kuivahkoihin hiuksiin, laitoin liikaa koska jotenkin jäi hiukset raskaan oloisiksi, tähänkin siis pätenee sama vanha viisaus kuin suolan kanssa, helpompi laittaa lisää kun ottaa poijjes. Tänään naisten saunaaan lähtee se harja mukaan joka on tarkoitettu hiusten pesuuun kaveriksi. 

Over all experince New Hairista on ihan jees, tuoksu on tosin pettymys. Sellainen fiilis jäi, että eiköhän tämä paikkansa lunastanut minun toalettibägissä. Jatkoon.

XOXOLisbethia

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *