Kirpparointia Hyvinkäällä

Kirppisassari Velmu

Hyvinkään kirpparit kartoitettu

Olen jo pitkään haaveillut kissatelkkarista. Torista löysin edullisen ehdokkaan, mutta se sijaitsi Salon lähellä. Sain entisen pomoni hakemaan sen. Kaverini mies lupasi poistaa telkkaputken. Voisin tapetoida takaosan esimerkiksi Klaus Haapaniemen tai Ivana Helsingin kuosilla. Tästä muovautui retki Hyvinkäälle, jossa telkan noutaja oli viikonloppuvierailulla, hakemaan telkkaria. Hyvinkäällä ei ole tullut käytyä muutamaan vuoteen ja Hyvinkään kirpparit olivat kartoittamatta.  Aloitimme kirppiskierroksen kauppakeskus Willan iCaresta. Kuskini osti iCaresta Harry Potter -retkiviltin kesäksi. iCaret ovat hyviä myös Hämeenlinnassa, Myllypurossa ja Vuosaaressa.

Hyvinkään kirpparit voi koluta myös kävellen, sillä kaikki kirpparit ovat keskustan kupeessa. Telkan haun jälkeen pysähdyimme Kittanaan, josta mukaan tarttui Taimen paita ja Vimman leggarit. Itsellä on jo Taimen mekko Facebook-kirpparilta ja leggarit Torista. Vimman leggarit ovat hyviä joogaan, kun niissä on korkea vyötärö. Lastenkirppareilta olen ennenkin tehnyt löytöjä – viimeksi kävin tsekkaamassa Hertsin Kidian.

Matka jatkui Hämeentien Citykirppis Jasminellaan. Sieltä ostin NOSHin trikookangasta. Noshin mekkoja minulla on muutama, mutta ennen en ole törmännyt kankaaseen. Itsellä on paljon kankaita ja niitä olen nyt järkkäillyt. Kesällä on aloitettava ompeluprojektit.

Seuraavaksi etsimme Hyvinkään Villatehtailta Tingi & Tongi -kirpputoria. Obelixin terassipiha vaikutti kivalta. Villatehtailla olen joskus käynyt olutfestareilla, mutta siitä on jo aikaa. Ulkona voisi olla tienviittaopasteita jo aikaisemmin kadulla. Näin korona-aikaan vielä ei ollut ulkokojuissa toimintaa, mutta Villatehtaiden pihalla olisi mukava istuskella kesäkelillä. Tämän kirpparin valikoima on monipuolinen – astioita, huonekaluja, kirjoja, LP-levyjä ja vaatteita. Itse ostin George R.R. Martiniin liittyvän muutaman muun kuin Game of Thrones -kirjan englanniksi. Tsekkasimme vielä lopuksi OK-Kirppiksen.

Tingi & Tongin pihalla on Hernesaaren ravintolakontti – Hyvinkään Willan iCaressä oli kivasti järjestettyjä teemapöytiä
Kissatelkkari on nyt kotiutettu – saa nähdä innostuuko kissat siitä.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *